Güncellemeler
+1 yıl
Bu degil almanya da yasamak, Almanyaya adımını atmak, Almanyayi daha yakından bile gormemis insanlarin ırkçılığı sadece ülkesini savunmak olarak algilamasi ve kötü bir şey olmadigini soylemesi ne kadar cahilce ve acınası. Irkcilik sadece bu degildir, ırkçılığın bir sürü turu vardır ve ırkçılık hiç bir zaman savunulacak bir şey degildir kötü bir şeydir.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Almanların ırkçılığı fena yaa Türkiye ile karşılaştırmak hata adamlar zamanında sırf kahve gözlü saçlı diye insan öldürdü biz onlar kadar zengin olsak şeker gibi oluruz bakma halk fakir mültecileri bu yüzden istemiyor…Solingen faciasına çoğu alman sevinmişti kızlar yanarken ne güzel ölüyorlar işte diyen Almanlar vardı…
Abd olmasa bir gecede Ruslar yok eder bunları. Nelerine güveniyorlar
Hangi ülkeye gidersen ırkçılık var maalesef bizim ülkede nile var kürdüm ben bile ırkçılığa uğruyorum
Begenmiyorsan dönersin türkiyene
Sananeee sen evinde fesatlanmaya devam et asosyal 😂
Schwachkopf 🤦🏽♀️
Du bist ein Narr, der glaubt, alles zu wissen, aber nichts weiß, mein Freund
😂😂
Sorsar Türkiye de ırkçılık var derler bide dimi
Abi adamın ülkesini halkını savunmasının nesi yanlış ya da kötü?
Ne alakaaa
Adam ülkesinde yabancı istemiyor adamın kültürü yaşam standardı inancı var.
Ay senin cahilligin beni resmen baydı, yerlere vurdu. Belli ki daha önce değil Almanya'da yasamak Almanyaya yakindan bakmamissin bile bilmediğin konular hakkında emin gibi konusman çok komik ve acinasi. Irkciligin bir sürü turu vardır, ve irkcilik hiç bir zaman güzel bir şey degildir olmamistir da. Irkciligi sadece ulkesini savunmak ve yabancı istememek olarak algılaman daha da bir acinasi dogrusu. Evet şu konuda hem fikiriz senden daha kulturlu oldukları bir kesin. İrkcilik yapan bir ülke yabancı istemeyen bir ülke her zaman gelişmeye kapalıdır benim bahsettigim irkcilikta bu degil yaşayan insanlar bilir sadece 😂
İyi bilirdik alamanyayı ama değilmiş
Belcikada daha beter
Belcikada mi yasiyorsunuz?
Yakin arkadasim ikisindede yasadi