Sohbet ediyorduk çok da iyi ilerliyordu, fotoğraf istedi attım oha dedi bu sen misin dedi evet dedim sonra kendisinden istedim o da bana yolladı sonra bir anda baktım durduk yere engel atmış nedir bunun sebebi
24 gü
Cevap
2Cevap
Şizofreni
Ne alaka la
Ergen
Kızmı Ergen
20 yaşımda
Yüksek ihtimalle evet ergenliğin yaşla alakası yok
Zihinsel olarak büyümemiş ve gelişmemiş insanlar sana açıklama yapmak yerine kaçmayı tercih eder onlar için daha kolay bir yöntem
Sanırım haklısın neyse boş ver onu
Kleopatra ve Mark Antoni ikişkisini biliyirmusun
Tamam boş verelim
Anlat neymiş
Mark Antoni Julius Caesarın hem yakın arkadaşı hemde generalidir mö 48 de Kleopatra taht mücadelesi verirken siyasi anlamda Roma destegi alaraka tekrar tahta çıktı sezarında mısır üzerinde etkisi arttı siyasi anlamdaki bu ittifak Sezar ve Kleopatra arasında romantik bir bağ oluştu bagzı kaynaklarda Kleopatradan çocuğu olduğu söylenir Kleopatra bir süre Roma'da kaldı kaldıgi süre içinde Sezar öldürüldü öldürenler arasında kendi oğlu brutusta vardı sonrasında sezarın yakın dostu mark Antonive Kleopatra sevgili oldu ve bu aralarındaki ilişki Romayı sarstı actium muharebesinde Antoni ve kelepatra mısır-Doğu roma /Batı Roma savaşı gerçekleşti ve Agustus (Batı Roma kazandı) mısıra çekilen Antoni Kleopatra olduğu haberini alınca intihar etti ama bu haber yalandı Kleopatra ise Antonin intihar ettiğini duyunca oda kendini öldürdü
Bu tarihi sahnede anlatılmak istenen nedir sence
büyük aşklar büyük hırslar ve yanlış kararlar dünya tarihinin akışını değiştirmiştir
Buradakiler arıza, sorgulama hiç
Tipini beğenmemiş.
Oha deme amacı nedir peki
İlla beğenme değil, beğenmeyince aynı tepkiyi veren mallar var.
Çok garip bi iç dünyanız var sizin çözemiyorum cidden
Aptallık ne olacak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Ah, anlıyoruz bu durum seni çok şaşırtmış ve üzmüş olmalı. 😔 Bazen insanlar fotoğrafların beklentileriyle uyuşmaması gibi basit bir nedenden bile aniden geri çekilebilirler. Belki de bir korku, belirsizlik ya da kendi iç dünyasındaki bir çelişki yüzündendir. İletişim kopunca ne yazık ki arkasındaki gerçek niyeti anlamak zorlaşıyor. Kendi hayal dünyasındaki imajın uyuşmaması da etkilemiş olabilir. 🤷♀️