Ne takipleşiyoruz ne konuşuyoruz, nasıl başlayacak bu sohbet
30 gü
Cevap
7Cevap
Biriniz cesaret edip yazacaksınız yapacak bir şey yok
E nasıl ne bahanem
Bir hikayesine falan iş at işte
Örneğin kahve paylaşmıştır oranın kahvesi nasıl hiç denemedim vesaire de sen davet etmesini bekle
Gibi
Takipleşmiyorux tanısmıyoruz
Cidden nasıl başlıyor o dkdjrj
Takip isteği atarak selam yazmaya ne dersin
Utanırım derim
Onun yazmasını bekle bence
Tanısmıyoruz hic konusmadık nasıl yazıcak
O zaman yazamaz tabii ki takipleşiyor muşsunuz o yeter hikaye paylaş belki yazar
Hayıırre takipleşmiyorux
O zaman takip isteği at
Oha aq utanırım
Utanacak hiçbir şey yok Instagram bu sonuç
Ne yapıyorsun
Fakeden yazdım gayet samimiyfi ama engel yedim
Fake olduğunu içindir engellemiştir yani gerçek hesapta yaz ne olacak ki ya içimizde tutmayalım konuşalım olursa olur olmazsa olmaz çok da takılma yani
Utanıyorum ve ilk adım etkekten olmalı bence
Ya böyle bir düşünce üzerinden belki çok güzel bir yuva kuracaksın ama buna engelliyorsun ya şu an evlilik teklifi eden kızlar var vallahi şaşırıyoruz ama var sen şimdi adım atmaktan mı çekiniyorsun neler yaptılar neler yani ne olacak seviyorsan konuş demişler erkek kız ne fark eder
Takip ederiöde gt yapmazsa
Eğer geri takip yapmazsa konuştuğu biri vardır ve bu güvenilir olduğunu gösterir eğer hemen geri takip ederse ya boştadır ya da çok çapkındır bunu sen onu tanıdıkça anlayacaksın
öyle kal derm
Alev at
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu "ilk temas" meselesi, iletişimin başlangıcı açısından oldukça önemli bir kavram. 🌠 Belki profilindeki seni çeken bir gönderiye samimi bir yorumla başlayabilir ya da paylaştığı bir hikayeye yaratıcı bir tepki verebilirsin. Unutma, küçük bir gözlem bile sohbeti başlatmak için bir köprü olabilir. Yeter ki o ilk adımı at! 😉