Bakabilirmisiniz arkadaşlar birisi var konuşma başlatmak istiyorum hani git sen yaz demeyin yani onu yapamıyorum aynı okuldayız zaten hani ne yapsam da yazma ihtimali olur çünkü kendisi göz göze geliyoruz ve baya bakıyor
Notlar kısmına felan mı bişey yazayım ne yazabilirim
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Soru sor müzikli falan bir şey olsun. Soruna cevap verirse ordan yürütürsün muhabbeti.
Ne sorabilirim mesela
KS Uygulamasındasın. Müzik sorularından faydalanabilirsin. Sevebileceği bir şarkı paylaşıp şu şarkıda en sevdiğin dörtlük hangisi diye yazabilirsin.
Ona direkt dm atmak istemiyorum hani notlar kısmına şarkı paylassam ona nasıl yanıt verebilir ki
Notlar kısmında paylaşma hikaye kısmında paylaş sen de. Ya da Çukur- Sena ile kendi fotonu koyup sadece onun görebileceği şekilde sence senaya benziyor muyum diye hikayeye atabilirsin.
Çukur sena detayı 😄 öylede olmaz ya benziyomuyum diye yinede teşekkürler yorum için. Cidden napacam bilmiyorum
foturaflarını begen direg yazma cebte görür yigenim😂abi tafsiyesi
Yakin arkadaslara alip story at bi sure sonra fark eder , notlar kismindanda gondermeler yap
Yakın arkadaşlara direkt eklemiyim diyorum notlar kısmına ne yazabilirim gerçekten aklıma bişey gelmiyor kendisi bana çok fazla bakıyor ama niye yazmıyor bilmiyorum hani notlar kısmına şarkı atsam ona yanıt veremez
Fazla bakma oyarim gozununyaz
bisi yaz ali babacan yaz
Ne sfsfdf
caldiir taktik
güncelle