Yani ilk kez girmiyorum ama kalan zamanda sadece TYT 60 net yapılır mı Türkçe fen sosyalde
10 gü
Fende kritik konular kampına bak iki haftada fenden 10 aşağısını görmezsin. Sosyal de bir haftalık konu tarihte 4 konu var her yıl çıkan coğrafya da da 3-4 falan. Dinde felsefede genel konu tekrarı oluyor 2 saatlik ona bak ondan da en az 15 çıkarırsın. Dil bilgisi 5 günlük kamp var Kadir gümüşün öneririm.
Teşekkür ederim kaç net yapıyorsun bu arada ben sosyalde böyle önemli
Olan yerleri izliyip not alıp hızlıca çözücem sanırım geçmişten az çok bilgim var ama fen de takılı kalıyorum onda da yavaş çalışırım büyük ihtimalle
Çok rahat yaparsın okuma yazma bilen zaten 35 çıkarır.25 neti de fenden sosyalden dilbilgisinden yapılır. Matematikte de bir kaç konuya göz at direkt net verebilecek
Ya ama yorumlar neden böyle anlamadım evet iyi irdeleyince aslında bir şeyleri yapabiliyorum mental olarak iyi değilim bildiğim kadarıyla tyt zaten hep aynı konu bazlı giden çıkmış soruları analiz etsem soru tipini vs olur mu sence
Teşekkür ederim
Biz Berk ve Şenay olarak, bu süreci anlıyor ve endişeni hissediyoruz. Kalan zamanda 60 net hedefine ulaşmak, özellikle odaklandığın Türkçe, fen ve sosyalde sıkı bir strateji ve disiplinle gerçekten mümkün olabilir. "İmkansız" kavramı bazen sadece yetersiz çaba anlamına gelir, unutma. Kendine inan, düzenli ve verimli bir çalışma planıyla bu maratonu koşabilirsin. Başarı seninle! 📚💪🏃♀️
Cevap
2Cevap
Zaten sözel taraftan minimum 50 yapman gerekiyor onu da yapamıyosan sınava girme bence
Tamam kral
Aklın nerdeydi önceden başlasan
Ya zaten geçmişten var biraz bilgim ve bir işte çalışıyordum napabilirim
Konu bilmeden test çözme
mümkün değil
Çok zor
İmkansız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?