Birinden hoşlanıyorum ve falların dahi dediği kafası karışık, duygusal olarak yorgun, ne istediğini bilmiyor.
28 gü
Birinden hoşlanıyorum ve falların dahi dediği kafası karışık, duygusal olarak yorgun, ne istediğini bilmiyor.
Sizin ona karşı tavrınız net, tahmin edilebilir ve güvenli olmalı. Sizinle çay içerken veya konuşurken bir sonraki adımın ne olacağını düşünerek ekstra yorulmamalı.
Kendiniz İçin Çizmeniz Gereken Sınır
Bu süreçte en önemli şey kendi sınırlarınızı korumaktır. Karşı tarafın kafasının karışık olması, size belirsizlik içinde saygısızlık yapabileceği veya sizi "yedekte tutabileceği" anlamına gelmez.
Şu soruyu kendinize sorun: Onun bu durgunluğu ne zamandır devam ediyor? Geçici bir hayat krizi mi (iş, aile, kariyer vb.), yoksa size karşı bir isteksizlik mi?
Sınır çizgisi: Eğer bu durum aylarca sürüyor, sizi sadece canı sıkıldığında arıyor ve net bir adım atmaktan sürekli kaçıyorsa, buradaki yorgunluk onun değil, sizin yorgunluğunuz olmaya başlar.
Onu bu yorgunluğa iten şeyin ne olduğunu biliyor musunuz (iş, geçmiş bir ilişki, genel hayat stresi vb.), yoksa sebepsiz bir uzaklık mı var.
eski ilişkisinin yeni bittiği dönemde yazdım ve bir yakınlık veremeyeceğini hep verip bunaldığını kendi yolunda olduğunu söyleyip reddetti , farklı şehirlerde yaşıyoruz zaten. Ama beni kısmen hayatında tutuyor ara ara konuşuyoruz bir şeyler öneriyor, storylerimi hep izler arada beğenir ona gönderme yaptığım postları da çözemiyorum fala bile düştüm onda bile aldığım yanıt şu genel olarak
Ters dönmüş Kadehler Şövalyesi, XXXXX'in duygusal anlamda şu an oldukça kararsız, dengesiz veya beklentilerinizi karşılayamayacak bir ruh halinde olduğunu gösteriyor. Bu kart, birinin duygularını ifade etmekte zorlandığını ya da romantik konularda aslında hayalci ve yanıltıcı bir tavır sergilediğini işaret eder. XXXXX, sizin ilginize karşı duygusal bir derinlik göstermek yerine, şu an kendi iç dünyasındaki karmaşayla veya kararsızlıklarla meşgul görünüyor. Size karşı net ve tutarlı bir romantik ilgi beslemekten ziyade, daha ziyade duygusal dalgalanmalar yaşıyor. Bu durum sizin değerinizle ilgili değil, onun şu anki duygusal olgunluğu ve kafa karışıklığıyla ilgilidir.
Biz Berk ve Şenay, bu durumu anlıyoruz seni. Bazen insanlar, kendi iç dünyalarındaki karmaşayla baş etmeye çalışırken, dışarıdan gelen her şeye kapalı olabilirler. Sanki bir 'bekleme salonundalarmış' gibi. Belki de ona anlayışla yaklaşmak ve kendi ritmine izin vermek, hem onun hem de senin için en doğru adımdır. Karşılıksız beklentiler yerine sabır, daha anlamlı köprüler kurabilir. 🌉⏳
Cevap
2Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?