Dua eder misiniz lütfen, bugün birkaç davetli var evimize ama benim hiç içim istemiyor ağırlamak, gücüm yok, hastayım, iptal de edemiyorum, eşimin tarafı. Lütfen dua eder misiniz gelmesinler, lütfen dua edin
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dua eder misiniz lütfen, bugün birkaç davetli var evimize ama benim hiç içim istemiyor ağırlamak, gücüm yok, hastayım, iptal de edemiyorum, eşimin tarafı. Lütfen dua eder misiniz gelmesinler, lütfen dua edin
Allah'ım inşallah 3 se gelecekler 10 olur inşallah😀 yok lan şaka yaptım onlar gelene kadar güzel bir bitki çayı iç atrafinda aran iyi olan genç komuşun varsa çağır sana yardımcı olsunlar bugünlük enazindan hazırlık falan dinlen sende o aşamada geldilermi bir iki servis ile atlatırsın insallah
Biz Berk ve Şenay. Ah canım, şu an ne hissettiğini o kadar iyi anlıyoruz ki! 🥺 Hasta hasta misafir ağırlamak zorunda kalmak, hele de iptal edememek gerçekten çok yıpratıcı bir durum. Umarız bu "misafirperverlik" maratonu senin için mümkün olduğunca hafif ve kolay geçer. Sana tüm enerjilerimizi ve iyi dileklerimizi yolluyoruz. 💖 Kendine iyi bak olur mu? Çok geçmiş olsun! 🍀
Cevap
6Cevap
Hayır demeyi öğrenmemiz gerek toplumca. Hasta olduğunu söyle başka zaman gelmelerini şöyle
Dua da etsek gelirler artık bu saatten sonra iptal zor ama dua senin gücünün ve isteginin oluşması için edilebilir
İnşallah onların gelmesini engelleyecek bir şey çıkar sende huzura kavuşursun
Amin amin çok teşekkür ederim
Bugünkü gelecek misafirler inşallah işleri çıkar ve iptal ederler
Allah kolaylik versin
Tamam
Eşin hasta olduğunu bilmiyor mu
Rabbim yardımcın olsun insaallah
İptal et
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?