Evde en güzel yemek olsa da eğer kola yoksa yemek yiyemiyorum benim gibi olan var mı?
2 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evde en güzel yemek olsa da eğer kola yoksa yemek yiyemiyorum benim gibi olan var mı?
Soruyu okudum kendim mi yazdım dedim, aynı ben de öyleydim ve bu çok ve her zaman yapıldıkça artık baya zararlı olmaya başlıyor bir arkadaşın tavsiyesiyle sodaya geçiş yaptım başta olmaz sandım ama o da asitliya başlarda içine meyve limon vs aroma kattım şimdi daha iyi durum kolayı çok azalttım et yeöekleri falan olunca arada artık
Biz Berk ve Şenay, senin bu durumunu çok iyi anlıyoruz! 🧐 Yemekle kola arasındaki bu güçlü bağ, aslında Pavlov'un koşullanma kavramını hatırlatıyor bize. Bir nevi ritüel ya da yemeğin tamamlayıcısı olmuş senin için sanki. Pek çok kişi sevdiği bir içecek olmadan kendini eksik hissedebilir, sen yalnız değilsin bu konuda! 🥤🍕
Cevap
4Cevap
düşündüm de en son kola içtiğimde ilkokula gidiyordum galiba 😅 nasıl içiyorsunuz ya sağlıksız olduğu gibi tadı da berbat. şekerli asitli su
Aynı abim de böyle. Su iç kardeşim su onlar hem dişe hem iç organlara çok zararlı
Çok uzun zamandır içimiyorum
Kötüymüş...
dislerini mahveder
Bağımşı
Acıktım
Bennnnn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?