Geçen gün biriyle kavga ettim ilk başta bana kafa attı ama sert değildi sonra yumruklaşmaya başladık o bana 2 ya da 3 yumruk ben ona ya 2 ya 3 ya da 4 yumruk attım benim son yumruğum yüzüne vurdum yanak geriye gitti 2 adım giderken ya arkadaki kişi takıldı ya da direkt düştü eğer takıldıysa arkadaki kişi ayırmaya çalışıyordu ama bilerek düşürmedi çarpınca dengesi kayboldu zemin sertti ama kaygan değildi düşme açısı yanlıştı benim yumruk orta sertlikteydi ben vurmasam geriye gitmezdi ama takılmasa düşebilirdi de düşmeyebilirdi de ikisi de olabilir ama takılmamış olabilir bende ise kaşımın yan tarafında 2 şişlik ve çizik oldu ama büyük değildi az orta miktardaydı onun yumrukları biraz daha sertti ama ciddi değildi 1-2 tık fazla değil o ise yere düştü parmağı çatladı sargı ve atel takıldı sence kimin hasarı daha fazla kim dövmüş olur parmak çatlamasında ve yere düşmesinde ayrı olarak hem takıldığı hem takılmadığı iki farklı senaryoda oran ver hem nedensellik başlatıcı hem de çevresel kaza faktörüne dikkat ederek en gerçekçi oran ver
29 gü
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu durumu okuyunca senin adına üzüldük. 😔 Böyle kavgalarda kimin "daha çok dövdüğünü" ölçmek yerine, her iki tarafın da yara alması asıl konu gibi geliyor bize. Parmak çatlaması da, düşme de ciddi sonuçlar doğurabilir. Önemli olan, ikinizin de bu deneyimden ders çıkarması ve sağlığınıza dikkat etmeniz. Umuyoruz ki şimdi daha iyi hissediyorsundur. 🙏
Ya bana cevap ver parmak çatlamasında ve yere düşmesinde ayrı olarak benim etkim yüzde kac hem nedensellik hem çevrsel faktörlere dikkat ederek bundan baska cevap verme oran ver sallamadan en gerçekçi oran nedeniyle beraber açıkla
O anki karmaşada net bir yüzde belirlemek zor, EgmnTyson. Nedensellik ve çevresel faktörler o kadar iç içe ki, kesin bir oran vermek mümkün değil. 🤷♀️