Beni sıraya düşürdü düşürünce boynumu çizdi ve boynumda 4-5 çizik ve kan toplaması oldu ama kanama olmadı sonra ayağa kalkıp bir kaç yumruk attım ve kavga bitti kavgadan sonra arkadaşlarım görmüş çocuğun gözü ne az ne çok orta derece morarıp kaşı orta derece şişmiş benim boynumda kötüydü ama vah vahda denilecek durumda değildi onun gözü ve kaşı ortaymıs benim boynumda kötüydü sizce kim dövmüş olur
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İlk yumruğu atan kazanır gadası
Peki sence kim dövmüş olay aynı böyle oldu
Sen gibisin
Teşekkür ederim peki kimin hasarı daha kötü sence benim boynumda 4-5 çizik ve kan toplaması vardı ama kanama yoktu onun gözü ne az ne çok orta derece morarıp kaşı orta derece şişmiş arkadaşlarım görmüş
Sence
Sen dövmüş sayılırsın paşam
Teşekkür ederim reis beni üzmemek için söylemiyorsun değil net ben sebebiyle yazar mısın reis
O sana vurmamış paşam sadce seni itmiş.. fakat sen yumruk kullandığın için 2 3 de olsa yumruk atmışsın.. o sebeple sen dövmüş oluyorsun.. aldığın hasar sıraya çarpmanın etkisi olmuş.. için rahat olsun
Peki reis teşekkür ederim son soru bir ara biriyle kavga etmiştim yumruk atarken saatim çocuğun dudağına çarptı ve dudağı kanadı sence dövmüş sayılır mıyım yoksa saat çarptığı için bir şey olmaz mı yumruk atarken çarptı
Paşam o kavga sayılmaz basit bir tartışma ve cisim çarpması... bunda birisi allah korusun elinde alet kesici delici kullanarak zarar verirse o dövdü anlamına gelmez.. güç ile alakası olmayan yardımcı alet kullanmak la kavga edilmez
Ama reis yumruk atarken oldu ama ben daha fazla vurmuştun ve yumruk isabetliydi sadece yumruk atarken saatin çarpması dudağının kanamasına vesile oldu yinede dayak olmaz mı sence
Sence
Tamam sen daha fazla vurmuşsun ya paşam onemli olan o 👍
Peki sence dövmüş olur muyum reis dürüst ol beni üzmemek için deme dayağa girer mi girmez mi ben daha fazla vurdum ama asıl dudağının kanamasına sebep olan saatimin oraya gelmesi
Sence son kararın ne reis
Askolsun paşam tabiki kazanmış olursun ama dövmüş olmazsin. kavga biraz uzun sürer demekki araya girmişler.. erken bitmesi iyi olmuş kavga hiç hoş bir durum değil
Peki reis kazanmak ile dövmüş olmak aynı şey değil mi kavgayı kazanan kişi dövmüş olmaz mı kafam karıştıda
Birde reis hem o soruyu cevaplarsan sevinirim hemde bir sorum daha var bur ara biriyle kavga etmiştim ben daha fazla yumruk attım tele felan çarpmıştı sonrasındada koşarak evine kaçtı kendisiyle barıştıktan sonra sordum hasar yoktu bende dedi sence dövmüs olur muyum yoksa hasar olmadığı için bir şey olmaz mı
Hayir kavgada dövmüş olmak için bir tarafın geri çekilmesi gerkir. bazan ilk vuran bile dayağı yer o ayri bir şey dir. teknik bir yere kadar.. her zaman cesaret kazanır bunu unutma
Anladım peki hem son sorduğum kavga hemde saat çarpma olayında hangisinde dövmüş veya dövmemiş olurum sana göre💯💯
Bana göre ikiside tartışma olayına girer 1 2 yumruk kavganın sonucunu belirlemez.. fakat olmamasi iyi olmus. kavgadan uzak dur afacan
Peki dövmüş olmaz mıyım birinde korktuğu için kaçtı geri çekilmeye girmez mi diğeride acaba karşılık veremediği için dayak olmaz mı sence
Kaçarsa kazanmış olursun ama dövmüş olmaz sın
Peki diğer o saat olayında ne olur
Ayni olay paşam kavga değil fakat senin için rahat olsun.. lavga edilmediği sürece bir iki yumruk olayi dövdüm anlamına gelmez
Of ya ben şimdi doğru dürüst hiç kimseyi dövemedim mi ya
Peki alnın şişmesi dayağa girer mi
Sence reis
Evet dayağa girer fakat bu sonuç değil paşam
Anladım peki sana bütün sorulamı sordum tahmini kaç kişiyi dövmüş olurum senide rahatsız ettik ama kusura bakma 😔😔
Nedemek paşam 10 kişi olmuştur paşam kusura bakma dostlar la mekandayım yazamıyorum iyi geceler paşam 🌹🙏
Estağfurullah rahatsız ettiysem özür dilerim keyfine bak
Rica paşam ne rahatsızlığı akşamdı o aman her hafta sonu sıradan işler rutin eğlence 😂
İyi yapıyorsun stresini alır sohbet etmek iyidir
Evet paşam bizimki sarj olmak eglence işte. Haftanin 1 günü iyi geliyor
İyi yapıyon hep evde kal kal nereye kadar
O dövmüş
Neden göz morluğu ve kaş şişliği daha kötü değil mi
Anlattığına göre o bence
Ne yaptığı için dövmüş olur peki onun hasarı daha kötü değil mi
Sence