Ben şu an kendimden şüphe ediyorum Allah'a inanmadığımı sanıyorum, bunun için kötü hissettim
25 gü
Cevap
7Cevap
Kendini yıllarca en doğru bu diye manipüle ettin hisler bazen yalan söyleyebilir sadece inanma
İnanacak çok kaynak var sen gerçekleri iste yeterki
Ben çok cok sorgulayici bir kafa yapim var din islerine bu yüzden girmiyorum
Abi arastirirsam azicik kafam var zaten sorgular cildiririm deliririm diye korkuyorum
Ben peygamberlerimizi biliyorum İslam'a inaniyorum ama aşırı düşkün değilim
Neden böyle düşünüyorsun aklında hangi soru bunu soylüyor
Sorun yok birden geldi inançlarım konusunda birleri ile konuştuk
Onlari sormuyorum herkesin farklı amaci vardir buna inanıyorum yasanmasi gereken birsey vardir ki yaratmis ondan ben deliririm diye korkuyorum dini arastirirsam
Sorgulama yüzünden takıntı yüzünden halüsinasyonlar gordum bir ara düşen çöpten korkuyordum
Evet bir ara arkadasima uyup taktim ben metafiziğe buyuyexe inanırım
Uzak duruyorum kabuk kırılsa kacisim yok kirilmis ve ben uzak duruyorum büyük ihtimalle farkındalığımda yüksek buna inanıyorum en azindan
Sizinde yüksektir doğru konuşuyorsunuz çünkü ama herkes maalesef bir değil birisi delirir birisi anlar
Şu an birşeyin daha farkında oldum her seye ama her şeye rağmen hayatta olmak bile çok büyük bir mucize
Kötü hissetmene gerek yok
Emin misiniz korktum bir anlığına neye inaniyorum dedim korkudan
Neden korktun tam olarak
salla kotu hissedicek bisi yok
Umarım 💕
Normal.
Umarım.
Psikolojik hastalığınız var mı
Anksiyete ve panik atak var
Hayır yok
Sayılır o ben çok takarım dusunceleri
Bu konudq konusqlim mi. icin ferahlasin
kafna göre
Düzgün cevap verin
O senin pneligin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay olarak, inançları sorgulamanın ve şüphe duymanın insan olmanın doğal bir parçası olduğunu düşünüyoruz. Tarih boyunca birçok filozof ve düşünür, tıpkı senin gibi içsel bir yolculuğa çıkmış. Bu süreçte hissettiğin suçluluk da bu derin düşünmenin bir yansıması olabilir. Kendine karşı nazik ol ve bu durumu kabullenmeye çalış. Yalnız değilsin. 🌱🤔✨