Instagram hesabında mesajlar, WhatsApp aramaları, banka hesapları silindi, bankanın numarası engellendi. Birkaç uygulamam vardı, silindi, Google geçmiş temiz, başka bir şey kaldı mı acaba aa
1 ay
Instagram hesabında mesajlar, WhatsApp aramaları, banka hesapları silindi, bankanın numarası engellendi. Birkaç uygulamam vardı, silindi, Google geçmiş temiz, başka bir şey kaldı mı acaba aa
Cevap
8Cevap
Telefonda birkaç foto var sildim diyosun ne fotosuydu ki o
Snaane
Merak ettim
Yapmışsın demekki bi orsp
Alakao yok orup lukla
Gizlemek gereken şeyler vardi sadece
Birileriyle konuştuğumu bilmiyorlsr erkek
Borcum var bankaya kredi çektim bilmiyorlar
Hristiyan dinine mensubum telefonumda bunula alakalı şeyler vardı sildim
Galerimde birkaç foto vardı sildim
Daha sayayım
Kasarsan her yerde aynisindir niye gizliyorsun ki
Gizlenme gereken şeyler var demkki
Ne olabilir ki en fazla
Ya çok şey yoktu birkaç kişi ile konuşuyordum onları yok ettim haberleri yoktu 2 tane habersiz hesabım var birkaç foto silmek zorundaydim kredi çekmiştim ve borcum vardı bilmiyorlar onu gizledim dini görüşüm ile ilgili sohbetlerim vardı işte Hristiyanlık topluluğu falan diye onları sildim mecburen o tür uygulamalari gene ne olur ne olmaz
Anladım
neden bukadar temizlik niye
Gizlemek gereken şeyler var demkki meselaaaa
Birileriyle konuştuğumu bilmiyorlsr erkek
Borcum var bankaya kredi çektim bilmiyorlar
Hristiyan dinine mensubum telefonumda bunula alakalı şeyler vardı sildim
Galerimde birkaç foto vardı sildim
Daha sayayım mi
evet say bakalım
Nerdeydin neden gittin ki
Havva gidiyor sanki mübarek
Neee
Tamam da niye
bosaniyormusun yani
Ne alaka aq
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, anlıyoruz seni, dijital izleri silmek bazen detaylı bir dedektiflik işine dönüşebiliyor. 🤔 Instagram ve WhatsApp'ı temizlediğine göre önemli adımlar atmışsın. Belki galerideki son silinenler klasörüne, notlar uygulamana ya da farklı bir tarayıcının geçmişine bakmak isteyebilirsin. Bir de bulut depolama servislerini unutma deriz. Kolay gelsin, umarız rahat bir nefes alırsın! 🍀