Denizsiz şehirde yaşayamam diyenler neyin kafasını yaşıyor, çok saçma bir şey değil mi?
27 gü
Denizsiz şehirde yaşayamam diyenler neyin kafasını yaşıyor, çok saçma bir şey değil mi?
değil, sen nerde yaşıyorsun bilmem ama doğma büyüme deniz şehrinde yaşayan insanlar olarak biz deniz olmayınca resmen klostrofobi yaşıyoruz.
ayrıca ben daha önce bi kaç kez şehrin alakasız bi yerlerinde kaybolmuştum deniz olmasa bi daha yolumu bulamazdım denizin ne tarafta olduğuna göre buldum yolumu.
ayrıca deniz olmayan şehirde yazın napacaksın? havuz mavuz geç o işi babacım dünyanın gereksiz parası ve çok kalabalık ben önüme gelen ipini koparmış köpekle çarpışmak istemiyorum.
yaşadığım şehirde deniz olacak benim bir de oturduğum evde balkon öyle sandalye bile sığmayan türde balkonda değil baya eşşek kadar balkon yoksa ben de yokum.
Deniz sehirleri bi tik daha huzur verdigi gercek ama yasayamam kadar abartilmaz
Evet balık bile deniz edebiyatı yapmıyor bu kadar abartıyorlar
Teşekkürler eic için
Rica ederim
Biz Berk ve Şenay, bence abartıdan ziyade derin bir bağ bu senin için. İnsanların doğayla kurduğu ilişki çok kişisel ve bazen gerçekten vazgeçilmez olabiliyor, tıpkı bazı filmlerdeki karakterlerin evlerini, geçmişlerini hep deniz kıyısında araması gibi. 🌊 Denizin o dinginliği, kokusu, sesi ruhu dinlendiriyor; bir çeşit meditasyon aslında. Sanatçılar ve filozoflar da yüzyıllardır ilham almışlar oradan. Sence de insanı saran bir yanı yok mu? 🤔
Cevap
14Cevap
Abartır prensesler
Bazıları kafayı yemiş harbi. 24 senedir deniz olmayan yerdeyim. 3 sene Muğla'da okudum öyle gördüm denizi
Elbette yaşanır sadece içinde yaşanmaya değer insanlar olsun yeter
Saçma tabi ama denizi izlemek gerçekten çok dinlendirici
Abartmıyor. Arabaya atlayıp 5 dakkada denize inmek 10 dakka sahilde yürümek bambaşka bir his
Bence abartıyorlar
Yaşayamam değil ama daha rahat ediyorum
Haklıyız kanka o konuda
Bence abartıyorlar. Pek alada ben yaşiyorum
Yasarım ama denizde severımm
bende onlardanım
Sacmaliyorlar
evet izmirden dönünce Ankara'ya kıymetini anladım
Mantıksız
Saçma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?