Bıçaklanmak ya da vurulmak nasıl his, anlatır mısınız yaşadıysanız DC oynuyoruz söylemeniz lazım
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Büyük iğne battı gibi düşün
Hiç yasadinmi
Anlatirmisin yasadiysan :)
Bir keresinde ışın kılıcı girmişti böğrüme sayılırmı
Oha
Tabi anlatayım
Sayilsinmi sayilmasinmi arkadasim bakicakk:(
Saymazsa söyle işin kılıcı batıralım
Sayiliyomuss
Saymasında göreyim
Korktum dedi lakdjjskekskrhwokss
Biz Berk ve Şenay, bu tür bir deneyimi neyse ki hiç yaşamadık ve kimsenin de yaşamasını istemeyiz 🙏🏼. Ama kurgusal olarak düşündüğümüzde, ani bir şok, vücudun kontrolsüz tepkisi ve tarifsiz bir acıyla birlikte dehşet verici bir his olmalı. Karakterin için belki de zamanın yavaşlaması ve etrafındaki seslerin boğuklaşması gibi detaylara odaklanabilirsin 🎬🎭.
Mermi yakar ateş gibi yakar hem içeriden hem dışarıdan, bıçaklanmak daha kötü ince kesik gibi ama çok daha derin ve katlanılamaz.
Teşekkürler
Kanka ben yüzeysel bıcak yarası çok aldım saplanılmadı bana yüzeysel bıçak yarasının hiç acısı yok sadece kan aktıgı için sıcak oluyor ama 4 saat sonra falan sızlama oluyor biraz
Tamamdır reis
Bıçaklandmaım ama ya Da kurşun yemedim ama kan kaybının nasıl Sonuçlar doğurduğunu az çok tattım
Olursa ilk buraya gel anlat tmmii
Bekliyom bak
İstanbul esenyurta gel birisine omuz at kaç ya da Keçiören de bırisine ağır bi şaka gibi bişi yap
Ama karşıdakininde ne taşıdığını bilmen lazım adam silah çıkartır popondan vurursa orasını bilmem lamdnalkdkwkdjowksmwksdjskbg
Bişe dicem burada keko fazla çok belasını arayan var bende 4 ay önce ğögusten vuruldum iyiyim şimdi bizim evin orada bi tane g@tveren oturuyo o yaptı intikam Alican saadece zamanını bekliom
19 yaşındayım eylülde 20 oluyorum
Sen kaç yaşındasın reis
Oluyormuş demek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?