İyi akşamlar arkadaşlar size bir sorum var net bir şekilde cevap vermenizi istiyorum. Ben bir bujiteri çalışıyorum magazaya yeni bir müdür geldi benden 5 yaş büyük ve evli. Ben bekar biriyim müdür evli olunca bir mesafe koyarım konuşurken bizim mağazada 2 kız arkadaş var onlar müdür ile ürün yerleştirir konuşurlar ben de müdür bir şey söylerse sorarsa cevap veririm neyse müdür işe başlayali 2 hafta oldu biz bu müdür ile akşam 2 imiz çalıştık çıkarken bu beni eve koymak istedi ben yok sağolun dedim ama çok fazla zorladı tamam demek zorunda kaldim neyse beni eve koydu. Ben çok utandım çekindim duyan olsa yanlış anlar evli sonuçta.3 gün sonra biz yine bununla akşam kapattık ben hemen çıkayım bırakmasın diye görüşürüz dedim bekle ben bırakayım seni dedi benim evim ile onun evi arasi 20 dakika var araba ile ben hayır yok ben başka bir yere gidecem dedim bu ben bırakacam dedi ben hayır dedikçe ısrar etti tamam demek zorunda kaldım bu yine benim içime dert oldu insanlar yanlış anlar düşüncesi. Sizce yaptığı doğru mu ben normalde mağazada 2 ,3 kelime anca ederim evli olunca pek konuşmam soğuk davranan birine bu teklif tuhaf geldi bana
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Karşındaki insanda art niyet yoksa neden korkasın ki
Sonuçta evli biri ateşle barut aynı yerde durur mu sonuçta bir arabanın içinde biri evli biri bekar
Bir de koyduğu kız yani ben soğuk davranan pek fazla konuşmayan bir kızım iş ile ilgili konuşurum yersek öğle yemeği yeriz o kadar o kızlarla ürün yerleştirir hep konuşur ben gibi değil onlar daha sıcak kanli
Dene gör o zaman derim oltayı salla art niet var mı yok mu belli olur
Arabadayken yüksek sesle müzik açtı bu da tuhafıma gitti benim sonuçta elemanın bu kişi gerek yok o tarz şeylere
Anlıyorum seni de sen oltayı salla düşecek mi diyorum
Ben anlamam bu işlerden ne yapmam lazım
Eğer bir hissi duygusu olsa knka demez diye düşünüyorum knka diyor bana ve öteki kızlara da
Anlıyorum o zaman diceksin açık açık yanlış anlamayın bni ben bekarım siz evlisiniz ben rahat edemiyorum kendim gitmek istiyorum diye
Sonuçta benim müdürüm her gün yüz yuze bakıyoruz böyle demekte tuhaf bence
Senin konuşma tarzın önemli canım şimdi senirli şekilde söylersen yanlış anlar söze yanlış anlamayın beni özür dileyerek söylüuorumla başlarsan iş daha kolay olur
Diyemem ben öyle. Sence hareketleri normal mi soğuk davranan ve pek fazla konuşmayan bir kıza bunu yapması
Ne kadar iyi niyetli olursan ol ateşle barut yan yana durmamalı. Knka demesi kafami karıştırıyor
Kanka demesinde sorun olacağını sanmıyorum herkeze karşı öyle diyorsun sonuçta yani
Bilmiyorum kafam çok karışık benden hoşlanıyor bunu yapıyor desem kanka diyip durmaz
Sana karşı davrnışlarından bakışlarından anlaman gerek yani insan sonuçta anlar
Bir insanda evlisin sonuçta sana soğuk yapan pek fazla konuşmayan kizi da bırakmam yani eve
Oda var yani mantıklı
Saat 10 da çıkıyoruz akşam ben bırakayım daha otobüs gelmez diyor hayır yok giderim ben dedikten sonra yok yok ben bırakacam diyor ben soğuk olduğum kişiye böyle demem 1 kere derim hayır mı dedi tamam hayırlı akşamlar der geçerim
Şuda var kız başına akşam kalmanı istemiyorda olabilir
Dün 2 kız ve müdür mağazayı kapattık hayırlı akşamlar dedik arabasına bindi gitti sizi bırakayım felan demedi
Bak demediği günlerde varmış demekki kafasında sıkıntı varmış
Sen anlamadin demem o ki eğer öyle düşünen biri olsa o zaman derdi niye yanlız başıma çıktığımda diyor
Kızlara sizi bırakayım akşam akşam gitmeyin derdi
He şimdi oldu tek kaldığımda diyor desene canım ya o zaman art niet aranıe
Öteki kızlara dedi mi demedi mi bilmiyom sizi bırakayım diye ben bir tane arkadaşa dedim içime dert oldu bu sonraki bıraktığını demedim o kızda o günün ertesi günü laf arıyor agzimdan otobüsün geldi mi felan diye bende geldi dedim eğer ona da derse o kız der bence o zaman anlarız
Ama yine de pek fazla konuşmayan soğuk davranan kıza ben demem ya seni bırakayım diye
Yani bende demem yani yakında kahveye çağırırsa şaşmam
Sustun
Uyudum çünkü
Günaydın
Bidaha yapma. Koru kendini. Adam belki çąpkındır. Sonra olan sana olcak dikkat et
Cevap verdigin için teşekkür ederim çalıştığımız arkadaşlara bana da hep knka knka der kendisi müdür olunca üstünlük kurmuyor. Ben evli olduğu için bir soğukluk mesafe koyuyorum pek fazla konuşmam şunu yap bunu yap derse taş çatlasın 10 kere konuşurum iş için o da öteki arkadaslar ben gibi değil genelde onlarla ürün yerleştirir geçen kizin boyu uzanmamis o koymuş rafa ürünü benim şaşırdığım ben soğuk bir insanım bana bunu demesi tuhafıma gitti bir de evi başka yerde arada 20 dakika var araba ile
O kızlara dese belki de dedi bilmiyom tuhaf karşılamam ama bana demesi tuhaf