ACill Cevap verin?

İyi akşamlar arkadaşlar size bir sorum var net bir şekilde cevap vermenizi istiyorum. Ben bir bujiteri çalışıyorum magazaya yeni bir müdür geldi benden 5 yaş büyük ve evli. Ben bekar biriyim müdür evli olunca bir mesafe koyarım konuşurken bizim mağazada 2 kız arkadaş var onlar müdür ile ürün yerleştirir konuşurlar ben de müdür bir şey söylerse sorarsa cevap veririm neyse müdür işe başlayali 2 hafta oldu biz bu müdür ile akşam 2 imiz çalıştık çıkarken bu beni eve koymak istedi ben yok sağolun dedim ama çok fazla zorladı tamam demek zorunda kaldim neyse beni eve koydu. Ben çok utandım çekindim duyan olsa yanlış anlar evli sonuçta.3 gün sonra biz yine bununla akşam kapattık ben hemen çıkayım bırakmasın diye görüşürüz dedim bekle ben bırakayım seni dedi benim evim ile onun evi arasi 20 dakika var araba ile ben hayır yok ben başka bir yere gidecem dedim bu ben bırakacam dedi ben hayır dedikçe ısrar etti tamam demek zorunda kaldım bu yine benim içime dert oldu insanlar yanlış anlar düşüncesi. Sizce yaptığı doğru mu ben normalde mağazada 2 ,3 kelime anca ederim evli olunca pek konuşmam soğuk davranan birine bu teklif tuhaf geldi bana

ACill Cevap verin?