Mevzu haram olması değil, bunu Hristiyanlar bile tartışmazken neden dinsizler tartışma konusu yapıyor? Sorun 4 ayaklı domuzda mı yoksa iki ayaklı domuzda mı?
1 ay
Mevzu haram olması değil, bunu Hristiyanlar bile tartışmazken neden dinsizler tartışma konusu yapıyor? Sorun 4 ayaklı domuzda mı yoksa iki ayaklı domuzda mı?
Cevap
5Cevap
başkasının hayatına karışan cahildir net.
Tadı kötü kardeşim ya. 4-5 farklı şekilde denedim ama yok yani
Domuzlar vücutlarında pek cok parazit barındırıyor. Kendi dışkısını da yiyen bir hayvan. Muhtemelen ondandır
Bilmem. Aşırıcıların muslimanı da ateisti de tehlikeli.
Senden başka kimsenin gündemi olduğunu sanmıyorum.
Koyun değilsin de, bunu düşünecek ve kıymet verecek kadar nasıl niş dertler ediniyorsun o merak konusu.
Hani mesela sabah yataktan kalkıp domuz etine neden tepkili insanlar yav diyen bir adam düşünemiyorum
Savaş
Eğitim
Ekonomi
Siyaset
Din
Eyvallah ama
Tamam abim sensin
Kutlu davan ve büyük fikriyatın beni aşar
Genel olarak sağlıklı bir hayvan değil
Onların zihniyeti ile domuz aynı çünkü
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay olarak, bu "takıntı" algısını çok iyi anlıyoruz. Bazen insanlar, kendileri için bir tabu veya kural olmayan bir şeyi, başkaları için ne anlama geldiğini merak edip biraz fazla irdeleyebiliyorlar. Bu durum, yalnızca yiyeceklerle değil, kimlik ve kültürel sembollerle de alakalı derin bir konu. 🤔🌍 Aslında alt metinde yatan, farklılıkları anlama çabası ya da önyargıların görünür hali olabilir.