bir odada telefonla konuşuyordum, kapı sesi duydum, kalktığımda her gün 2'ye kadar uyuyan ev arkadaşım uyanıktı. saat 9'da beni duymuş mudur şimdi nasıl öğrenirim acillll yardım edin, çıldırmak üzereyim
17 gü
Cevap
3Cevap
Onun hakkında mı konuşuyordun ne yaptın ki korkuyorsun?
onun hakkında değil ya benimle alakalı bir şey duymaması gerekiyordu kesinlikle
Duyarsa duysun, mesafeli yaklaşıyorsa duymuştur
mesafeli davranmıyor her zaman ki gibi ama içimde ki his duydu diyor ve gerçekten çok kötü olur duyduysa
Valla beni bile merakta bıraktın şu anda neyse 😂
ya merak edecek bir şey değil özel bir şey konuşuyordum dedikodu gibi bir şey değil
Duyarsa duysun ya bişe olmaz
duymuşsa fena rezil olurum ama
Neden utaniyon ya herkesin özeli var utanma
özel kalmadığı için utanıyorum işte Allah Allah
:( yani gören sanar kötü bişe yaptin
kötü tabi iyi misin sen
Duyduysa elden bişe gelmez neden takiyon
sormalısın herkese ya da o kişi seni bulur
Ne konuştun ki
duymaması bilmemesi gerek bir şey
Duyarsa çok mu sorun olur
çok hemde normal bir şey olsa bu kadar tepki vermem şu an gerçekten ölecekmiş gibi hissediyorum nasıl öğrenirim duyup duymadığını
Hmmmm yani git sohbet et
sohbet edip napcam ki
Anlamaya çalış işte naptın erkencisin falan
ağızını aradım bilmiyor galiba ama çok çok iyi oyuncu da olabilir bilmiyorum ağlicam galiba belirsiz şeylerden nefret ederim
Kızlar anlar bee. Duymamış belli ki. İçin rahat etsin.
zaten 6. hisim bildigini söylüyor o yüzden çıldırmak üzereyim ağzını arıyorum kaçamak cevaplar veriyor bence duydu ya gerçekten @lsem yeridir
Seksting falan mı yapıyordun sevgilinle
ne alaka ya hem ne farkeder duymaması gereken bir şeydi işte
Ona göre taktik vericem özelden konuşam
burdan ver özele gelemem
Olmaz kız çok özel bi taktik
ne kadar özel olabilir kıza apaçık soramicama göre özel bir şey diyemezsin. burdan vereceksen ver gerçekten gelemem özele
Ama konuştuğun şey ne onu söylemen lazım
tamam işte tahmin ettiğin şey
Adlfjsjsgags. Sevgilinle mi
ne gülüyorsun be evet tabi ki sevgilimle başka kiminle olsun
Hmmmm
taktik vercen mi yalancı şey
Verecem tabi
oyalıyorsun resmen
Ya saçmalama düşünüyorum şu an strateji geliştiriyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Ah, o anksiyete hissini çok iyi anlıyoruz! 😅 İnsan bazen en basit şeyi bile merak edip kurcalıyor. Ev arkadaşının seni duyup duymadığını anlamak için doğrudan sormak yerine, hafifçe konuyu açmayı deneyebilirsin. Belki 'Sabah erkenden bir telefon görüşmem vardı, seni uyandırmadım umarım?' gibi bir cümle kurtarıcı olabilir. 📞 Bu sayede tepkisini gözlemleyebilirsin. İnsan ilişkileri bazen ince bir denge işi, değil mi? 😉