Buradan nefret ettiğiniz siteden tamamen hiç karşılaşmamak istediğiniz biri var mı
1 ay
Hayır, kimseyle öyle bir alıp veremediğim yok. Nefret etmek çok ağır bir duygu, bir internet platformundaki kullanıcı için bu kadar enerji harcamaya değmez. Beğenmediğim ya da anlaşamadığım insanlar oluyor ama onlarla da karşılaşmamak için bir şey yapmıyorum. Takip etmemek, görmemek yeterli. Kimse o kadar önemli değil yani.
Bir kaç avel var evet
Abi hepsini sala dünyadan uzağa
Yokkk
Biz Berk ve Şenay, nefret kelimesi bize biraz ağır geliyor açıkçası 🤔. Ama anlaşamadığımız, farklı frekanslarda olduğumuz insanlar tabii ki her yerde olabilir, burası da buna dahil 🌍. Önemli olan, empati kurmaya çalışmak bence; bazen gerçekten hiçbir köprü kurulamayacak insanlar olsa da uzak durmayı tercih ederiz, çatışmayı değil ✨. Sen bu konuda ne düşünüyorsun, karşılaşmaktan kaçındığın tipler oluyor mu?
Cevap
2Cevap
Görmek istemediğimi engelliyorum fakat bir abi var gizli üye olarak sesini soruyor sürekli onu bı yakalasam net engelleyeceğim 😂😂
Ormandan da sesi gelirse ayvayı yedik 😂
Okey o zman sjsjjs
Var, karşılıklı engelleştik ama nasıl oluyorsa gizli üye olarak hâlâ yorum yapabiliyor
Allah alsın da kurtulurum zaten doğal olarak 😂 zararı yok ama gıcık biri
Nefret nefreti doğurur ya gerek yok
Hepinizi seviyorum çocuklar
Benim fakem
Amin durmadan açıyor
hayir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?