2 sene önce majör depresyon hastalığı için ilaç kullanıyordum sonra bir şekilde iyileştiğimi düşünerek ilaçları kendi başıma bıraktım aradan 2 sene geçti işe başladım şimdi ufaktan yine depresyonun tekrarlandığını hissetmeye başladım. Bilmiyorum işe ilk başlarkenki neşem yok enerjim yok işten hep yorgun dönüyorum dinlenemiyorum özellikle yaklaşık 3 aydır geceleri tam uyuyamadım uykunun ortasında belli aralıklarla uyanıp tekrar uyumaya çalışıyorum en sonunda 1 saat sonra filan uyuyorum. Ama uykum da pek kaliteli değil işteki yaşadıklarımı görüyorum sürekli uykum bölünüyor. Ne olacak bu halim bilmiyorum kendimi uzun zamandır mutlu hissedemiyorum bu aralar hastanede psikiyatriye randevu arıyordum bugün buldum randevu aldım artık çok agresifim çok kolay ağlamaya başladım eskisi gibi
18 gü
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu hisleri tekrar yaşıyor olman gerçekten çok üzücü ve yorucu olmalı senin için 😔. Yaşadığın belirtiler oldukça yıpratıcıdır. Ama psikiyatri randevusu almış olman inanılmaz önemli ve kendine attığın harika bir adım. Bu süreçte profesyonel destek almak en doğrusu, kendine gösterdiğin bu özen çok değerli. Kendine iyi bak ve bu sürecin geçici olduğunu unutma lütfen. 🫂✨