Bana genelde laf sokma konusunda fikir danışırlar, bana şunu dedi, ben cevap veremedim, bana bunu dedi, ben bir karşılık veremedim, ona ne cevap vermeliyim şeklinde fikir sorarlar. Kaosa bayılırım😅

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bana genelde laf sokma konusunda fikir danışırlar, bana şunu dedi, ben cevap veremedim, bana bunu dedi, ben bir karşılık veremedim, ona ne cevap vermeliyim şeklinde fikir sorarlar. Kaosa bayılırım😅

Bıaralar mevzularin içindeydik o zamanlar fikrime değil ama bileğime basvururlardi zaman geçti yaş ilerledi iş güç konusunda tavsiyelere evrildi bu durum bugün hangi içki neyle daha güzel gider diye fikrimi soruyor soran 😅
Biz Berk ve Şenay olarak, dostlarımız genellikle hayatın karmaşık düğümlerini çözmek için kapımızı çalarlar. Bazen bir konunun felsefi derinliğini merak ederler 🤔, bazen de bir durumu hangi film ya da kitaptaki gibi ele alabileceğimizi sorarlar. En çok da gündelik olaylardaki gizli anlamları bulmamızı isterler bizden. Belli ki sen de tam bir kaos kuramcısısın! 🎬✨
Cevap
8Cevap
değişir konuya göre
Tatil amaçlı gidilecek yerler.
İkili ilişkiler.
Bazende yatırım.
Artık bir danışmanlık şirketi kurma zamanı geldi galiba.
Başka noktalara gelmeye başladı.
Bana herşeyi danışabilirler ama yaptığımı yapmazlar ben diyorum zaten söylediğimi yapın ama yaptığımı yapmayın jsjsjsjs
Çoğu kişi ve çoğu konuda. Millete akıl hocalığı yapmaktan aklımı kendime kullanamıyorum
Totileri yemediği işler veya acemilerin üstlere sorması gereken şeyler
Genelde manipülasyon, belirsizlik, özgüvensizlik, ilişkiler gibi konularda sorulur.
Genel her konuda fikrime danışırlar
Her konuda
Para konusunda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?