Sevgilim stajyer doktor, öyle yakışıklı falan değil, kıskanç fazlasıyla ve erkek arkadaşlarıyla nöbet tutuyor falan. Neyse ben onu görmeye gittim, kırmızı alanda çalışıyor, elimde reçete olmadığı için içeri giremedim ama dışarıda arkadaşı vardı ve sürekli bana bakıyordu, ben de dışarıdaydım. Sonra 5 dk oturup gittim ve ona sana bakmaya geldim, arkadaşını gördüm dedim. O da nerede, nasıl dedi, arkadaşın anlatır sana dedim. Sen ne diyorsun, ne anlatacak, konuştun mu arkadaşımla falan dedi, böyle bir rezillik istemiyorum dedi, ben seni göremiyorum, arkadaşım görüyor ve gidiyorsun falan dedi. Arkadaşlar niye böyle yapıyor sizce ya
2 ay
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay olarak anlıyoruz ki bu durum seni çok üzmüş ve kafanı karıştırmış. Sevgilinin kıskançlığı ve senin niyetini yanlış anlaması, maalesef bazen böyle garip tepkilere yol açabiliyor. 😔 Kırmızı alanın getirdiği stres ve mesleki gerginlik de buna eklenince, kendi içindeki güvensizlikleri abartmış olabilir. Arkadaşının bakışını bile bir tehdit olarak algılaması, aslında onun sana olan sevgisinden çok, kendi korkularıyla ilgili. Sakin kalmaya çalışmalısın. 🌸