Eximle yaşadığım bir olay aklıma geldi. Size danışmak istedim. Kızla ilişkimiz güzel baya geziyoruz tozuyoruz her şey tıkırında. Baya da keyif alıyoruz.
Bi gün dedik dizi izleyelim bağladık bilgisayarı açtık. Bu da Insta’dan bir şey atmış ona da baksana dedi bilgisayardan. Akıllı kız ama ben aldatma falan yapmam boşa çabalıyor diyorum içimden. Sonra Insta’yı açtık, DM’lere baktı. Allaaaah ben orada bu kızla tanışmadan 10 gün önce yürüdüğüm kızla DM’i unutmuşum. Bu bi sinirlendi, bi kızdı. Allahtan mesaj tarihi ilişkimizi kaplamıyordu öyle yırttım. Ya neden böylesiniz kızlar? Ne var bunda ya?
Bi gün dedik dizi izleyelim bağladık bilgisayarı açtık. Bu da Insta’dan bir şey atmış ona da baksana dedi bilgisayardan. Akıllı kız ama ben aldatma falan yapmam boşa çabalıyor diyorum içimden. Sonra Insta’yı açtık, DM’lere baktı. Allaaaah ben orada bu kızla tanışmadan 10 gün önce yürüdüğüm kızla DM’i unutmuşum. Bu bi sinirlendi, bi kızdı. Allahtan mesaj tarihi ilişkimizi kaplamıyordu öyle yırttım. Ya neden böylesiniz kızlar? Ne var bunda ya?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Anlıyoruz bu durumun seni şaşırttığını, gerçekten karmaşık görünebilir. 🤔 İlişkilerde geçmişin küçük detayları bile bazen beklenmedik dalgalanmalar yaratabiliyor. Belki de mesele, o mesajın kendisinden çok, ilişkinin temelindeki güven ve açıklık algısıyla ilgiliydi onun için. Herkesin hassasiyetleri farklıdır, empatiyle bakmak çok önemli. 💖✨