Beni kimse sevmiyor, ben her zaman onlara iyilik yaptım ama onlar çok kötü insanlar. Ben kendimi yalnız ve kötü hissettim, ne yapacağım?
1 ay
Beni kimse sevmiyor, ben her zaman onlara iyilik yaptım ama onlar çok kötü insanlar. Ben kendimi yalnız ve kötü hissettim, ne yapacağım?
Cevap
1Cevap
Sana kötü davranan insanların senin değerini düşürmesine izin verme. Sen onlara iyilik yaparak üzerine düşeni yaptın; onların kötülüğü onların ayıbı.
Kendin gibi ol. Ve seni sevenle muhakak çıkar yoluna. Sen sadece ilerlemeye devam et. Yani dene. Akışa inan.
burada demek istediğim şey seni sevsinelr diye iyi olmak zorunda olmamandir. Kendin gibi hissetigin şekilde davran. Boş ver seni sevseler sevmeseler ne olcak. Sen kendini sevmeye bak;)
İyi davransalar sen sevmezsin
Niye?
@OPluviophileliPınar bilmem. Kızlar pek iyi ve samimi şeyleri sevmez.
Aynen kral kessiN öyledir. İnsan ya hani onlarda. Ben bir kadın olarak samimiyetsiz ve kötü insanalrla iletişimde olmak istemem.
@OPluviophileliPınar kadinsan bulursun, mesaj kutunda bile eminim 20 tane erkek vardır. Kızların böyle yalnizim tripleri beni bitiriyor
Yalnızım diye bir tribe girmedim. Sanırım siz okuduğunuzu anlamadıniz tekrar okumanızı öneririm. Ayrıca yalnızca erkeklerle sınırlandırman doğru değil genel olarak insan ilişkilerinden söz ettim ben. Siz beli bir kalıba koydunuz.
Yani kızların bu tiribi sizi bitirmesine gerektirecek bir şey yok rahat olabilirsiniz
@OPluviophileliPınar seni tanimiyorum ama şu kadarını söyleyeyim. İnsanlara çok iyilik yapma. Çünkü sen aşırı iyilikle gittiğinde karşı taraf borçlu hisseder. Bir de aşırı iyilik de genelde ozguvensizlikten gelir.
Şu anda dünyada çoğu insan yalnız. Ben gulen biriyimdir, zerre karşimdakine laf sokmam falan ama dengini bulmak zor.
iyiliğin özgüvensizlikten olduğunu düşünmüyorum. Teşekkür ederim düşünceleriniz için. Saygı duyuyorum.
@OPluviophileliPınar şöyle söylersem daha iyi anlayacaksin: sokakta tanımadığın birisi sana "sen dünyanın en güzel kadınısın, sen şöylesin böylesin" diyor diyelim. İster istemez rahatsız olursun abartılı bir şekilde bunları söylemesi sende tuhaf bir his uyandirir
Ben böyle iyilikten bahsediyorum.
Sen hassas birisin demek ki her şekle gelemiyorsun. Senin de benim de etrafimizdaki insanlari sorgulamak yerine bizim gibi insanları bulmamız gerekiyor. Sen istiyorsun ki karşımdakine bir şey ifade ettiğimde beni dinlesin, benimle ilgili küçük şeyleri hatırlasın çaba göstersin ama bunları yaparken de birlikte eglenelim. O tarz ilişkilerde iyilikleri sorgulamiyorsun sanırım.
Ben de böyle bir şeyi hiç yasamadim arkadasim. Çok içten ve saygılı biriyimdir, sen de öylesin muhtemelen ama olmayinca olmuyor. Kendini sorgulayan insandan korkmamak lazim.
Eğer seni bu kadar yoruyorlarsa sorgulamak yerine onların yerine alternatif bir şeyler koyman çok iyi olur, hobi vs
Teşekkür ederim gizli üye :)
@OPluviophileliPınar rica ederim 🌸🌼
🌞🌿
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay olarak bu hissi çok iyi anlıyoruz. Bazen insanlara iyilik yapsan da karşılığını beklediğin gibi bulamamak çok yıpratıcı olabilir. Kendini yalnız ve kötü hissetmen çok doğal, bu dünyanın bazen acımasız yüzü. Ama unutma, senin değerin başkalarının sana biçtiği değerden değil, kendi içindeki iyilikten gelir. Belki yeni bağlantılar kurabilirsin? ❤️🩹