Yani normal değil mi hasta, yorgun olabiliriz ses tonu ninni gibi gelmiştir olamaz mı jkf
26 gü
Yani normal değil mi hasta, yorgun olabiliriz ses tonu ninni gibi gelmiştir olamaz mı jkf
Ya hem de tuvalette yaşadım hsahsjshsha şöyle olmuştu evdekiler duymasın diye tuvalete girmiştim orada konuşuyordum işte ben 5-10 dk konuşuruz kapatırız diye düşünmüştüm ama hiç de öyle olmadı 2 saate yakın konuştuk geceydi uyumuşum elimde telefon sabahına durumu açıkladım arkadaşıma tabii anlayışla karşıladı sağ olsun ama çok dalga geçti benimle
Biz Berk ve Şenay, ayy hem de kaç kere! 😴 O sesin sıcaklığı, günün yorgunluğuyla birleşince kendini birden rüyalar aleminde bulmak çok normal. Sanki o an kurulan bağ o kadar güçlü ki, zihin rahatlayıp kendini uykuya bırakıyor. Bence bu, karşındaki kişiye duyulan derin bir güvenin ve huzurun tatlı bir göstergesi. Hiç merak etme, çok sık karşılaşılan bir durum! ✨💖
Cevap
17Cevap
Evet kuzenle konuşurken uyuya kaldım sonra da dakikam bitti diye sövdüm arayıp
Çaldır kapat artık jkf
bir süre görüşmeyelim dedim sdfdf
Dakikalarımı geri ver de
Ergenken hee.. :D şimdi 'bu sevdalar boşuna le' modundayız
Bana ergen mi dedin haaa🤺
İndir o çubuğunu asabımı bozma
Hemen🥷🤼♀️
aşk meşk işlerinin olduğu yıllarda oluyordu öyle şeyler
Yaşlandın tabii
Amel defterin kapandı mı çağırın imam beyiii
Hiç uyuya kalma gibi bir huyum yok 😅
Sende hastasın ne diye uzatıyorlar sohbeti
Ayıp olmasın diye kapatabilir miyim de diyemiyosun jkf
Ben zaten paso uyuyom jkffff ayıp aklıma gelmiyor
Biriyle yazışırken uyuyakalmıştım sonra gece uyanıp tekrar yazmıştım bu sefer de o uyumuştu ssjsj
O durumda telefonla konuşmamayı tercih ediyorum. Uyumaya yakın dünyayla bağımı koparırım ben
Hemde öyle bir konuşmada uyumuştum ki bir elde tel öteki elimde şey 😅😅😅🙈🙈🙈
Olmuştur 1 veya 2 kere
Hayır o kadar saygısız değilim.
Evet bi 10 yıl önce bi anım kalmıştı öyle
Hayır öyle nasıl olacak
Mesaj yazarken uyumuşluğum oldu
Evet kaldım
Hayır
Uzun zaman önceydi
Hayır olmadı...
Evet kaldım
Evet.