Diğer Hiç birileriyle konuşurken uyuyakaldınız mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Yaşadınız mı Güncellemeler+1 yıl Yazışırken ama Hiç birileriyle konuşurken uyuyakaldınız mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Disiaslanımben Takip Et Master Yaş: 31 , eic 90% +1 yıl Diğer konusunda 762 cevap paylaştı. Eskı sevgılım barısmak ıcın aramıstı cok uykum vardı ıkı dk konusup uyuyaklmıstım hsjsj barısmadık o yuzden ssjjs 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Diğer konusunda 10,4b cevap paylaştı. Uyuyakaldımmm dım dım dımmmmUyuyakaldım dım dımm uyuyakaldıımmmmmUyuyakaldımmm 0 0 Yorumla
hharharis Takip Et Yoda Yaş: 107 +1 yıl Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. Yanimda manitam varken sabah ışıklarda uyuya kaldım 0 0 Yorumla
afdafasfafa Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yaşandı bee, güzel bir zamandı :) 1 1 Yorumla afdafasfafa +1 yıl Eskiler işte keenks, anılarr tecrübeleeeğr Yorumla
FasaFisoo_Bunlar Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Çok çok nadir olmuşsa olmuştur 1 0 Yorumla
Yolgezer72 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 419 cevap paylaştı. Yok ama uyuyan çok oldu 0 17 Yorumla Soran +1 yıl Evet bende yaptım Yorumla Yolgezer72 +1 yıl Kötü bir şey. Yalnız kalıyorsun. Ama görüntülü ise güzel. İzlemesi çok tatlı. Şimdi karanlıkta yağmuru dinliyorum. Varken tadını çıkarmak en doğrusu Yorumla Soran +1 yıl Bilerek değildi yazışırken ama normal değil mi Yorumla Yolgezer72 +1 yıl Bilmiyorum ama kötü bir şey. Yorumla Soran +1 yıl Bencede kötü Yorumla Yolgezer72 +1 yıl Başıma çok geldi. Ben bir ara cevap vermedim. Uyudum sandı. Çok kızdı eski sevgilim. Sen sürekli yapıyorsun dedim. Bana her şey olur dedi. İşte orada beni kaybetti Yorumla Soran +1 yıl Aranızda geçenleri bilemem ama kötü bişi Yorumla Yolgezer72 +1 yıl İdela ilişki diye bir şey yok. Sömüren ve sömürüye razı olan var. Seven sekilir Yorumla Soran +1 yıl Hayırr Yorumla Soran +1 yıl Her zaman böyle değil Yorumla Yolgezer72 +1 yıl Her zaman böyle. Yorumla Soran +1 yıl Bence sağlıklı ilişkide vardır Yorumla Yolgezer72 +1 yıl İstisnalar kaideyi bozmaz Yorumla Soran +1 yıl 🧍🏻♀️ Yorumla Yolgezer72 +1 yıl Öyle yani Yorumla Soran +1 yıl Anladım Yorumla Yolgezer72 +1 yıl İyi 😄 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 13,9b cevap paylaştı. Her gece telefon elimde uyuyakalıyorum 0 0 Yorumla
Canknt35 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Diğer konusunda 994 cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
Romantikadam10 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Evettt 1 0 Yorumla
Merveniizzz Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 79% +1 yıl Diğer konusunda 374 cevap paylaştı. Hayırr 0 0 Yorumla
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 544 cevap paylaştı. Hayir. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Eskı sevgılım barısmak ıcın aramıstı cok uykum vardı ıkı dk konusup uyuyaklmıstım hsjsj barısmadık o yuzden ssjjs
Uyuyakaldımmm dım dım dımmmm
Uyuyakaldım dım dımm uyuyakaldıımmmmm
Uyuyakaldımmm
Yanimda manitam varken sabah ışıklarda uyuya kaldım
Yaşandı bee, güzel bir zamandı :)
Eskiler işte keenks, anılarr tecrübeleeeğr
Çok çok nadir olmuşsa olmuştur
Yok ama uyuyan çok oldu
Evet bende yaptım
Kötü bir şey. Yalnız kalıyorsun. Ama görüntülü ise güzel. İzlemesi çok tatlı. Şimdi karanlıkta yağmuru dinliyorum.
Varken tadını çıkarmak en doğrusu
Bilerek değildi yazışırken ama normal değil mi
Bilmiyorum ama kötü bir şey.
Bencede kötü
Başıma çok geldi. Ben bir ara cevap vermedim. Uyudum sandı. Çok kızdı eski sevgilim.
Sen sürekli yapıyorsun dedim. Bana her şey olur dedi. İşte orada beni kaybetti
Aranızda geçenleri bilemem ama kötü bişi
İdela ilişki diye bir şey yok. Sömüren ve sömürüye razı olan var. Seven sekilir
Hayırr
Her zaman böyle değil
Her zaman böyle.
Bence sağlıklı ilişkide vardır
İstisnalar kaideyi bozmaz
🧍🏻♀️
Öyle yani
Anladım
İyi 😄