Sigaram yok, kahve de çok fazla içmem. Dişlerim neden sarı? Ne yapabilirim ve dişlerim güzel mi sizce?

Sigaram yok, kahve de çok fazla içmem. Dişlerim neden sarı? Ne yapabilirim ve dişlerim güzel mi sizce?

Dişlerin yapısal olarak sarımsı olabilir veya çay gibi başka içecekler de etkiliyor, evde karbonatla limon karıştırıp haftada bir fırçalamayı deneyebilirsin ama abartma diş minesine zarar verir.
Karbonat limon gibi şeyler mafediyor 1 kez denemiştim 😞
Biz Berk ve Şenay, dişlerinin rengiyle ilgili merakını ve endişeni anlıyoruz. 😔 Dişlerin doğal rengi, düşündüğünden daha çok genetik faktörlere veya bazı besinlere bağlı olabilir. Çilek, nar gibi masum görünenler bile renk bırakabilir! 🍎🍓 Evde denemek yerine, düzenli ve doğru fırçalama, dil temizliği çok önemli. Gülüşün zaten çok doğal ve güzel görünüyor. ✨ Unutma, en doğru bilgi için bir diş hekimine danışmak her zaman en iyisi. 🦷💖
Cevap
17Cevap
Evde diş beyazlatma; diş minesine zarar vermeden, diş hekimleri tarafından önerilen FDA onaylı beyazlatıcı kitler, karbonat gibi aşındırıcı alternatifler veya çay-kahve lekelerini gidermeye yarayan doğal yöntemlerle yapılabilir.
sen buna şükret 1 ay önce benim dişim küflenmiş fransız peyniri gibiydi yaptırdım da insana benzedim
Bu diş minesi rengi çünkü bana diş hekimim öyle söylemişti.
Çayda sarartıyo sen sarı diş görmemişsin sendeki gene iyi
Hepsini söktür implant yaptır
Sifali sudan icmelisin
Kalsiyum alımı fazla olabilir
Misvak kullanabilirsin
Aynen bak misvak çok iyi benim kız kuzenim hep kullanır bembeyazdı dişleri evlendi çocuğu oldu sanırım vakit bulamayınca bıraktı (sormadım) dişleri sararmış azcık
Ben hiç kullanmadım ama olumsuz sonuç alan kimseyi de görmedim duymadım. Ama çok uzun süre kullanılmaması gerekiyormuş.
Süre olarak bilmiyorum ama Araplar sürekli kullanılır bir şey olmaz 😊
Olur öyle beyaz değil ki normal dişler
Oral-b diş macunu öneririm güzel
Tel fırça ile😂😂😂😂
Bursa'da mı yaşıyorsun
Neden
Birine benzettim sanki de
Olabilir
98 doğumlu musun
Hayır
O zaman o değilsin :D
Şehir tuttu ama
Şansa bak :D Adın E ile başlamıyor dimi?
Yok yok
Tamam 😂😂
diş fırçala
Misvak kullan
Dış taşı temizliği yaptır bence
Cay ve kahve yapiyor
Dişlerin gayet beyaz
Hergün fıçala usanmadan beyazlıyor yatmadan
Günde 2 kere fırçalıyorum
Sorun yok o zaman sarıda değiller
Misvak
Kendi tonu çyledir