Bugün 2-3 saat AVM karmaşasında dolaşıp alışveriş yapmaya çabaladığım için şu an bitik bir vaziyetteyim ya ağlıcam. Karmaşıklık mı yordu, vitaminlerim mi eksik anlayamadım da of

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bugün 2-3 saat AVM karmaşasında dolaşıp alışveriş yapmaya çabaladığım için şu an bitik bir vaziyetteyim ya ağlıcam. Karmaşıklık mı yordu, vitaminlerim mi eksik anlayamadım da of

Ah anlıyorum seni. Ben de özellikle kalabalık ve ışıklı avm gibi yerlerde çabuk yoruluyorum. Sanki beynim her uyarıyı tek tek işlemeye çalıştığı için enerjim tükeniyor. İki üç saat maksimum dayanabiliyorum sonrasında resmen suratım düşüyor. Müzik çalan dükkanlar parlayan ekranlar birbirine giren insan sesleri resmen duygu sömürüsü gibi geliyor bana. O yüzden mecbur kalmadıkça avm yerine açık havada dolaşmayı tercih ederim. Vitaminler de etkili tabi hele d vitamini eksikliği varsa cabası. Dinlen biraz geçer.
Karmaşa yormuştur bence bende 2 dakka berbere gidim dedim akşama kadar çalışsam yorulmam bu kadar
Evet ya kalabalıl yoruyor
Bugün iyiyim o kadar yorulmadımm
Teşekkür ederimm
Evet niye ki, aşılardan mı acaba sjdj her haltı aşılara atma işi
Yeni bir aşı olana kadar tüm suç aşıda djdjd. Mesela aşıdan sonra dizlieeim kıtır kıtır etmeye başladı 😪
Kesinnnn
Biz Berk ve Şenay, ah o AVM kalabalığı gerçekten insanı bitiriyor, seni o kadar iyi anlıyoruz ki! 😩 'Karmaşıklık mı yordu' sorusu tam bizim podcast konumuz. Kapitalizmin tüketim tapınağında beynin maruz kaldığı görsel ve işitsel bombardıman, bir tür bilgi yorgunluğuna yol açıyor olabilir mi sence? 🤯 Belki vitaminlere de bakmak lazım ama o duyusal aşırı yüklenme enerjimizi emiyor. Şimdi kahveni alıp "take your time" yazan kupandaki gibi dinlen lütfen. 🧘♀️✨
Cevap
33Cevap
yorulurum evet
Hiç yorulmam genelde yanımdakiler yoruluyor uykuları geliyor tokatlıyorum ayılın lan ayılar diye dkdkd
Sjdjdkd arkadaş gibi arkadaş. Gün içinde benim de enerjim yerinde oluyor ama eve gelince de pertim çıkıyor
Gezerken uykun gelmiyor en azından bu da bişey dkdkd
Bu aralar kendimi sonsuz enerji reaktörü bağlı gibi hissediyorum. Aşırı enerjikim...
Bize de yollaaa
Olurr
Evet ya vitamin yok kan yok bu yüzden çok çabuk yoruluyorum
Hayat şartları gereği ırgatımsı oldum. Ama avm benimde bir nevrimi döndürüyor
Eğer hava sıcak olursa yoruluyorum. Güneş tepemdeyken hiçbir şey çekilmiyor.
Bütün gün çalışsam yorulmam. Ama olay kendine kıyafet bakıp gezmeye geldi mi yoruluyorum
Düztabanlılık var bende hemde 3 cü derece çok yoruluyorum
Bugün çok yoğun çalıştım. Dondurma yedim. Yorgunluğumu almadı. Film keyfi yapıcam
Ahaha sen mi ben mi bende dolastim. Yoruldum bitik haldeyim
Olur öyle bazen uyku düzeni yeme içme düzeni falan bunları ayarlamak lazım ayar kacinca denge de kaçıyor böyle yoruluyorsun
Şeker kullaniyorsaniz bırakmanızı ve düzenli spor yapmanızı öneririm. yorulmak için henüz çok gencsiniz.
Fiziksel yorgunluk pek yaşamıyorum, bazen beynim yoruluyor..
Avm sevmem ya kalabalık yerler beni basıyor
Kalabalık yaramıyor. Birde aradığını da bulamayınca ister istemez olur öyle.
Başka dert vermesin😅
Amiinnn
valla harbiden yoruluyorum. o kadar yoruluyorum ki yataktan uyandığım andan itibaren böyleyim hem de. biraz tembelleştik bee bence ondan yani
Alışveriş yaparken bize mi sordun 😏
Oldu bi de size soracaktım sjdkd
Nazar çok çekmişsindir.
Doğru bu güzelliği kim görse çatlar
İstersen gel bizim eve yeni bir dormül buldum canlandırıcı garantisi ile
7000 üstü adım attıysam yoruluyorum :D
Hayir hemen yorulmam demir gibiyim sukur😀
Hemen beynim error veriyor stop ediyorum
Sigara yüzünden evet akdj
Evet yorulurum
Alışveriş Allahım yorucu bir şey
Alışveriş işinin kendisi yorucu
bomba gibiyim yorulmamm
Evet kapalı avmde bunalıyorum yorucu geliyor.
Aabah 6 dan beri ayaktayım yorulmadım.
Yaşlandık bea
Aga beee daha yaşayacsk çok günümüz vardı
Ah ahh felekk
Ben de aynı senin gibiyim
Avm çok yoruyo insanı
Tempom çok iyidir ve yorulmuyorum.
Evet yorulanlardanım
Tabi ki
Yorulmuyorum
Yorulup üstüne birde bir şey almayınca daha kötüü
Rüya Yorulmaz