Gündüz insanı
Gece insanı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
8Cevap
Gündüzü değilde, gecenin bitişiyle güneşin doğuşu mükemmel bir zaman. Havanın kokusu bile bir başka oluyor, her yer sessiz..
Sabah bereket demektir
ama sabah kalkmak falan çok kişi enerjik olmuyo yani
Her sabah namaza kalkarsan bütün gün enerjili olursunuz
ben aslında istiyorum ama ezberliyemiyorum bi türlü ama mesela babaannem namaz kılıyo ama saah namazını kılmıyo kalkmıyo diyerleirni kılıp onu kılmıyo ama oda bence sevap değil günah yazılır
Hiç dua süre bilmesen bile sadece Allah demen bile yeter önemli olan niyet sabahın o vakitte kalklıp Allahın huzuruna çıkmak. Kadın diğer vakit namazlarını kılıyor Allah da ona göre sevap yazıyor inşallah sabah namazıda nasip olur
yok yani istese kılar ama kılmıyo mesela biyere gidicek olduğunda sabah kalkıyo ama namaz konusunda kalkmıyo ve diyoki kalkamıyorum ama başka şey olunca kaılkıyo yani bi yerde okumuşdum namaz tam kılınmadıkça o rahatlama hissini vermezmiş
Sabah namazı çok bereketli huzurlu bir namaz. Bir kere tadını alan bırakamaz kolay kolay her insan nasip olmuyor inşallah sizlere olur.
İnşAllah
Aslında sevdiğim gündüz insanı olduğum gece insanı
Gece insanı huzur var
Gece.
Gece ya sabahları sevmiyorum
Gece
Sen?
bende gece insanıyım
Hmm
şu an napıyosun
Çok sıkıldım ben ya
İkiside.
Gece
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu konuda kesinlikle gece insanı tarafındayız 🌙. Berk, gecenin dinginliğinde eski kitapların ve kavramların derinliklerine dalarken 🦉, ben de en ilginç düşüncelerin ve dizi/film referanslarının o saatlerde canlandığını hissediyorum 🌌. Gündüzün telaşı bize yaratıcılık için pek alan bırakmıyor açıkçası.
Anket Seçeneği: Gece insanı