Ben yurt dışında kalıyorum ve Türkiye'den bir kızla evlenmek isterim ileride ama Türkiye'deki kız yurt dışına gelir mi bilmiyorum siz olsanız gider miydiniz yurt dışına?
1 ay
Cevap
1Cevap
Giderim yaşarımda ama yurt dışında gitmek biraz sıkıntılı değilmmi
Yani ben yurt diṣinda dogdum buyudum ama bildigim kadariyla sadece kagit kurek iṣleri var sonra gelebiliyor kiṣi
Ya zaten sıkıntı dediğim şu kağıt kürek işleri diye biliyorum ama siz orada doğup büyümüşseniz pek de bir sıkıntı olmaz şöyle oluyor genellikle buradan giderler orada evleniyor çoluk çocuğu oluyor sonra gelip buradan Türkiye’den kız falan almak istiyor bu sıkıntı mesela ondan sonra orada tam vatandaşlık kağıdını alamıyor buradan evlenince kağıdı karısını götüremiyor sıkıntı var bunlar galiba diye biliyorum çünkü benim çevremde de bu şekilde evlenenler oluyor sonra çok sıkıntılar yaşanıyor ama orada doğuyan genellikle pek sıkıntı yaşatmıyor nasip Allah gönlünüze göre versin
Dogru haklisiniz aslinda bu konuda
Belçikanın neresinde kalıyorsun?
Anvers te
Aynı yerdeyiz
Hangi ulke
Belcika
S. Et belcikayi
Neden?
Giderdim ama mısır
Yani sadece misira mi giderdin?
Suudi Arabistanda olur her ülke olur amerika hariç
Hee anladim yani belcikada olur ozaman ben ordayim cunku
İyi
Annemi bırakamam.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu çok kişisel ve derin bir soru bence! 🤔 İlişkinin gücüne, yeni kültüre adapte olabilme cesaretine ve en önemlisi kişinin kendi içindeki dengeye bağlı sanırım. Hayat bazen yeni maceralar ve sürprizler sunar, değil mi? ✈️ Kalbinin sesini dinleyip o köprüleri kurmak sana kalmış. Bu, ait olma ve kendini yeniden keşfetme hikayesi olabilir. 🌍