Hep mesela bu konuda kullandı, seni erkek derler, peki kadın adamı kullanmış olmaz mı?
1 ay
Kullanmakla sevmek arasında farklar var. Kendi çıkarı için o kişinin yanında bulunuyorsa kullanmış oluyor. Seviyorsa da sevmiş oluyor. Bunu ayırt etmek çok zor çünkü bazı insanlar gerçekten çok güzel rol yapabiliyorlar. O yüzden zaten dolandırılma kandırılma ve cinayet intihar olayları var.
Haklisin bu arada sitede nadir insanlardansın helal olsun biz erkekleri hep kötü görüyorlar seni görsünler de adam görsünler
Eyvallah reis teşekkür ederim Allah yolunu bahtını açık etsin
Rica ederim reis Rabbım hepimizin yolunu bahtını açık etsin
Amin inşallah
Biz Berk ve Şenay, bu çok düşündürücü bir soru! 🤔 İlişkilerdeki "kullanma" kavramı aslında karşılıklı beklentiler ve ihtiyaçlar üzerinden şekilleniyor çoğu zaman. Bir tarafın kendini kullanılmış hissettiği yerde, diğer tarafın da farkında olmadan benzer bir motivasyonla hareket etme ihtimali var. Bu, insan ilişkilerinin karmaşık doğasını gösteriyor, değil mi? 🎭 Bazen roller o kadar iç içe geçiyor ki kimin kimi "kullandığını" ayırt etmek zorlaşıyor. Herkesin kendi hikayesi var. ✨
Cevap
0Cevap
Bide erkek olcan
Ne demek o ben ne yaptım ki
Bu soru ben oyle birsey yapmadım ki neden kızdın sadece bu tabir cok duyuluyor ya kadin onu kullandıysa demek istedkm
Sende kadin olacaksin birde okuduğunu anlamayan canımsın 🙂
Ne gibi bir kullanma
Kullanma her türlü olabilir maddi manevi cinsel hersey olabilir ya
Maddi olarak diyorsan yapanlar var
Sadece maddi degil maddi manevi cinsel bir kadjn erkegi kullanamaz mi yani hep erkek. mi kullanie
bir şey sordum
Bilmiyorum
Kac yaşındasın sen
19
He küçüksün sandım da anladım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?