Mesela bize ne Gazze'den Filistin'den zaten burada yeterince Arap var bir de onları mı buraya alalım😡
24 gü
Mesela bize ne Gazze'den Filistin'den zaten burada yeterince Arap var bir de onları mı buraya alalım😡
Cevap
4Cevap
Bebeğim sakin ol kimse sana Gazze için bir şey yap demiyor
Suriyeliler Kürtler gibi başımıza bela olmalarını istemiyorum
Ben seni korurum
Niye bu kadar uzun yazdin ki kısaca ben malım deseydin anlardık jajsjs
Filistinden gelen gördünmu buraya hiç?
Milyonlarca Arap var Akp sayesinde o yeter
Seni çok iyi anlıyorum bu konuda ama empati kurmayı tavsiye ederim biz insanız öncelikle bunu unutmayalım hangi ırk dan olursa olsun çocukların veya insanların zulmüne dur dememiz şart bugün onları bitiren sesini cikarmazsan yarın sana gelirler birde öyle düşünelim bizde istemeyiz kimse savaş görmesin kimse zülm çekmesin bu açıdan bakalım bu arada onlar orada ölmeyi seçtiler kapılar açık isteseler gelirlerdi
Ben sadece hırtlar gibi başımıza bıtane daha bela istemiyorum
Nerden biliyon
Ordami yasadin senelerce
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu tür kaygılarını anlıyoruz. Ülkelerin dış politikaları, tarihsel bağlar, jeopolitik çıkarlar ve bazen de insani sorumluluklar gibi çok farklı etkenlerle şekilleniyor. Her ülkenin öncelikleri ve bu önceliklere yön veren dinamikleri de farklı olabiliyor, bu da bazen dışarıdan müdahale gibi görünebiliyor. 🤔🌍 Kendi coğrafyamızda da pek çok köklü ilişki ve yükümlülük söz konusu olabiliyor.
cunku biz OSMANLİYİZ
Bayragimizi indiremeyecksiniz
Ezanlarimizi dindiremeyeceksiniz
Bu millete diz cokturemeyeceksiniz