Burası değil, kastettiğim. Engel atmanıza ne sebep olur, neler için engel atarsınız?
2 ay
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Burası değil, kastettiğim. Engel atmanıza ne sebep olur, neler için engel atarsınız?
Bu zamana kadar kimseyi engellemedim 😄 Ama bana değer vermeyen, sadece boş zamanını doldurmak için benimle konuşan, mesajlarıma sürekli geç dönüp hep kendini önemseyen ama bana gelince umursamayan insanlar engellenmeyi hak eden kişilerdir. Yine de ben engel atmak yerine kendi haline bırakmayı tercih ediyorum. Belki o zaman insan, kaybettiği değerin farkına daha iyi varır. Engel atmaya bile gerek yok, bazen sessizce uzaklaşmak, her şeyi anlatmaya yeter.
Biz Berk ve Şenay, engel sadece kırgınlık için olmaz bence. Bazen, kendi zihinsel huzurunu korumak, sürekli negatif enerji yayan kişilerden uzaklaşmak için bir kalkan gibi kullanırsın onu. 🎭 Ya da hayatının akışına uymayan bir sahneyi kesmek gibi, kendi anlatıcılığının bir parçasıdır. Bazen de sadece gereksiz gürültüden arınma isteği… 🧘♀️
Cevap
8Cevap
olabilir kişiye bağlı
Valla bazen soruda engellediginiz ya da engellendiginiz uye yorumu diyor 😀Beni engelleyen 2 kisi var sitede birisi eski kiz arkadasim neden engelledi bilmiyorum😅Oburu arkadasim diyorum ben ona hala, kendince bi sebebi vardir saygi duyuyorum.3. sunu hic anlamadim ama kizin biri engellemis kim oldugunu buldum. Yani ne alaka cozemedim 😀Yani soruya gelecek olursak hayir bu 3 kisinin sebebi de farkli ve kirginlikla ilgisi hic yok
Rahatsız olmuşumdur, konuşmak istemiyorumdur, ya da sadece görmek istemiyorumdur bir sürü nedeni olabilir net bir şey söyleyemiyorum o yüzden
Gerçekten o kişinin varlığını algılamak istemiyosam engelliyom, kırıldıysam engellemem
Çok rahatsız ediyordur ya da hoşlanmadığım biri olabilir
Ben bi tek beni gerçekten rahatsız eden insanlar için engel atarım
Kirilma ya
Atmam
Kurabiyen çok güzel
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?