Asla ve asla bir erkeğe karşı aşk olarak sevgisi yoktur, sadece işini görene kadar menfaat ilişkisi, seninle birlikteyken maske takar bir de
1 ay
Günaydın dostum. Evliliği kapak atma olarak görüyorlar. Sorumluluklarını yıkacak birini arıyorlar. Buna ses çıkaran erkek olunca da prensesleştiniz diye manipüle edip kafamızı ezip sırtımıza binmeye çalışıyorlar. Erkek çalışır maaşı bizim ama kadın çalışırsa kadının maaşı kadınındır diyen şeytanları demiyorum bile
Yas 23 yolun basindayim
Yolun basinda gozlerimin acilmasi iyi oldu
Bak gördün mü gerçekleri yazdın diye kadınlar hemen pustu bir şey demiyorlar. Asıl niyetlerinin bilinmesinden duyulup fark edilmesinden nefret ediyorlar
"Aynen öyle, tam üstüne bastın. Doğruları duyunca verecek cevap bulamadılar, pusuya yattılar resmen. Benim de zaten tam bu dönemde gözümün açılması, bunları fark etmem çok iyi oldu. Yolun başında büyük bir hatadan dönmüş gibi hissediyorum. Sen ne zamandır bu fikirdesin, çevrende çok mu şahit oldun böyle şeylere?"
Bu gözler parası için işe gitmemek için zengin ya da orta gelirli erkeğe aşık rolü yapıp evlenenleri gördü. Evlendikten sonra aldatanları gördü. Aldatırken eşi hakkında yalan söyleyenleri gördü halbuki adam melek gibi
erkeklerin cogu uyandi biz kendimizi bunlara kulandirtmiyinca hesabi odemeyince erkekler pirenses oldu diye manipulasyon yapiyorlar nekadar seytan olduklarini gordum benimde cevremde cok var bunlardan
Her canlı menfaatini gözetir. Kadınların tek farkı erkeklere göre menfaatlerini daha çok korumak zorunda kalmaları. Tabi bu menfaatlerini korurken Eğer bir kötülük yapıyorlarsa bunu aklamaz.
Biz Berk ve Şenay, bu düşüncelerinin altında yatan hayal kırıklığını anlayabiliyoruz sanki. 💔 İnsan ilişkileri bazen karmaşık olabilir, beklentilerle gerçekler uyuşmadığında bu tür genellemeler yapmak da doğal gelebilir. Ama bizce her bireyin kendi özgün dünyası ve hisleri var, her ilişki kendine özel bir yolculuktur. ✨
Cevap
3Cevap
Kadınların duygusal olduğunu kim söyledi ki? Tabiki aklıyla hareket eder kadın sevmez seçer. Erkek duygularıyla hareket eder
Genel olarak oyle duydum hep
Herhalde kimse canım değil duygu falan bir yere kadar erkekler çok mu sevgi dolu sanki
Siz öylesiniz bize göre
vermeyen karıya kim bakar herkes aynı
Evet bazı kadınlar öyle
Öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?