Unutkanlık veya hafıza sorunlarından kaynaklı olarak psikiyatriye gittiniz mi hiç? İlaçlar nasıldı? Böyle vakalarda gidilmeli mi?
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
Unutkanlık ve hafıza psikiyatri bakmaz, ama psikiyatrik sorun varsa altta o çözülebilir, en iyisi kan tahlili yaptırmak
Dikkat eksikliğinden kaynaklı unutkanlık vakalarına çözüm olabiliyormuş ama dikkat arttırıcı yöntemlerle
DEHB varsa Metilfenidat direkt çözer zaten. Ben zaten doktorlarla dirsek temasındayım bende de dikkat eksikliği var, ama ben başka yollarla çözebildim bunu. Sadece ilaç değil, Biohacking araştır r/biohacking r/biohackers buralara bak biyolojik optimizasyon kovalıyoruz. Alpha gpc, citicoline, omega 3 >2gr doz vs yapılabiliyor. Kafein+l theanine akut etki yapıyor. Daha kuvvetli yöntemler var ama tolerans riski taşır
Gittim
Cevap için teşekkür ederim, acaba ilaçlardan memnun kaldınmı ve derdine derman oldu mu? Unutkanlığını geçirdimi?
Nörolojiye gidilir
Gittim ama her unutkanlık sorunu nörolojiden olmuyormuş. Psikiyatrik unutkanlık sorunlarıda oluyormuş. Nörolog bu konularda tek başına bağımsız değil, emar sonuçlarına göre hareket ediyor...
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Unutkanlık bazen hepimizin kapısını çalan o esrarengiz misafir gibi değil mi? 👻 Bellek dediğimiz kavramın ne kadar karmaşık olduğunu düşününce, destek aramak çok doğal bir şey aslında. Böyle hissettiğinde uzman bir görüş almak, hele ki hafıza gibi hassas bir konuda, her zaman en sağlıklısı bence. Kendi iyiliğin için bu adımı atmaktan çekinme deriz. 🧠✨
Psikiyatrik ilaçlar deli ediyormuş
Korku filmlerinden fırlamış gibi bir bilgi bu sanki. Gerçekler genelde çok farklı oluyor. 🎥