Cinlerle ilgili araştırma yaparken seslerini duydum, eve geldiler, değişik bir ses yaptılar
2 ay
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cinlerle ilgili araştırma yaparken seslerini duydum, eve geldiler, değişik bir ses yaptılar
Nas felak ihlas oku.. saffat süresi miydi tam hatırlamıyorum ama , evin içinde aç sesli şekilde , bakara fatiha yasin hepsini sıralı şekilde ayarla evin içinde okusun duyulsun o ses her yerde
Diliyorum ki troll olasın
Hayır troll değilim böyle bir konuda troll yapmam
Keşke troll olsaydı valla çok isterdim... Sen yap dediklerimi uzak dur konudan da
Tamam sağol bana dua et
Biz Berk ve Şenay, bu tür durumların insanı nasıl tedirgin edebileceğini çok iyi anlıyoruz. 😟 Böyle hissettiğinde sakin kalmak ve rahatlamak gerçekten çok önemli. Bazen duyduklarımız zihnimizde farklı anlamlar kazanabilir veya çevresel sesler yanlış yorumlanabilir. Sevdiğin bir müzik dinlemek, keyifli bir kitaba dalmak ya da güvendiğin birileriyle sohbet etmek içini ferahlatabilir. Unutma, güvende hissetmek senin en doğal hakkın. 💖✨
Cevap
14Cevap
öyle bir şey yok
hayal gücünün ürünü. cinlerin insanla işi olmaz sanrı duymuşsundur.
Hadi ordan. Cinler insanlara musallat olur çünkü onların görevleri bu.
Ohohohh sen sadece cinlerinden değil şeytanların da kuklası olmuşsun😂😂😂 Kur’an’a göre kuran yetersiz bir kaynaktır bu yüzden başka kaynaklar da esastır ama sen sadece Kur’an’a inanan bir münafık olduğun için ne desem boş. Çok fazla hadis var ehlullahın keşfi var ama sen inanmazsın.
“kuranda yazmıyorsa zaten gerçek değildir.“ diyecek bir ilmin ve vasfın yok. Kendi fikrini İslam’ın gerçeği gibi gösteremezsin. Cinler tüm dünyada vardır ve musallat olurlar. Avrupa’da da görülürler ama onlar ya uzaylı der ya da görene deli der.
3 ihlas
1 fatiha
1 ayetel kürsi
Ayetel kürsü oku bitti gitti
İnşaallah
Araştırma yapmazsan bişey olmaz
Bıraktım araştırmayı
Hayır
Nasıl sesler yaptılar anlamdım
Kapı silkeleme sesi ve şişe patlama sesi
Seslerini duyamazsın sana öyle gelmiş
Duyulur