Evdeki cini nasıl atarım korunurum?
2 ay
Cinden nasıl korunurum?

Evdeki cini nasıl atarım korunurum?
Tövbe Estağfurullah Cin nereden çıktı ondan korunmanın tek yolu Felak Nas suresi okumak Allah'a dua etmek Cinler şöyle varlıklar onların da Biz İnsanlar gibi hem Müslüman Gerçekten Allah'a Bağlı Kullar hem de İnançsız Kafir Olanları da var Müslüman olanından zarar gelmez o zarar veren Kafir olandır Allahu Teala Kur'an'ı Kerim de İnsanları ve Cinleri Bana Kulluk Etsinler Diye yarattım buyuruyor Şeytan a gelelim ek olarak Şeytan aslında İnsan yaratılmadan önce Allah'a kulluk eden iyi varlık di ama İnsan yaratılınca kibirlendi Ateş Topraktan Üstündür diyerek Allah'a karşı geldi ve kovuldu Bunun Nedeni de Nefsine Uydu çünkü Nefis en büyük düşmanımız bütün kötülükler Pisliklikler Nefisin basının altından çıkıyor Şeytan Allah'tan izin istedi Kıyamete kadar Kullarını yoldan çıkarması için izin aldı çünkü imtihandayız Kendi tarafına çektiklerini beraber cehenneme götürecek ama Allah'ın yolunda olanlar öyle şanslı ki cennetlik olacak önemli olan müslüman imanlı can verebilmek
Amin inşallah çok güzel açıklamışsın Allah nefsimizden korusun bizi
Görüş
11Görüş
Çok basit. İnanarak subhanekeyi oku. Subhanekeyi okuduğunda yanında bir melek belirir ve sana görünmez. Ama çevrendeki tüm kötülüklere karşı görünür
Allahım kullarına akıl fikir ver.
Felak nas ihlas Fatiha abdestini al oku bunları
Sirke, ayetel kürsi, bakara suresi, felak-nas
Cin diye bir şey yok, psikatriste git.
Üç ihlas bir fatiha
Benim selamımı söyle, gidecektir
Nereden biliyorsun ki olduğunu
S;k, m s"e*-ni korun. 😂 Tamam.
Dua ile
Kış Kış cinler kış kış dersen gider
Şişede mi duruyor
Nerde yakaladın