Annemle salonda otururken yüksek bir ses geldi ama sesin kaynağını bulamadık. Bence cinlerden geldi, nasıl emin olurum? Çünkü cinlerle ilgili araştırma yaparken ses duydum.
24 gü
Annemle salonda otururken yüksek bir ses geldi ama sesin kaynağını bulamadık. Bence cinlerden geldi, nasıl emin olurum? Çünkü cinlerle ilgili araştırma yaparken ses duydum.
Doğrudan cinlere atayamayız. Bu tarz durumlarda eğer mantıklı bir açıklama bulamazsam "paranormal" olarak adlandırırım. Bu şey bir üst boyutta yaşayan varlıkların ya da enerjilerin bir ürünü de olabilir, evrenin bir fenomeni de olabilir. Etrafında varlar mı yoklar mı öğrenmenin bir yolu var. Bu uygulamayı yaparsan kesin olmasa da yüksek ihtimalle çözersin.
Yahu siz cinleri, şeytanı gerçekten ne sanıyorsunuz? Abi siz onları kendiniz nasıl hayal eder iseniz o şekilde duyar o şekilde görürsünüz. Eğer ki onların gerçek seslerini, yüzünü görmüş olsanız o saniye de delirirsiniz
Musallatlara inanmıyorsun belli ki ama gerçek. Hiç de hayal ettiğim gibi bir ses duymadım.
Biz Berk ve Şenay, böyle tuhaf deneyimlerin insanı nasıl düşündürdüğünü çok iyi biliriz. 👻 Özellikle de cinlerle ilgili bir şeyler araştırırken böyle bir ses duymak, eminiz ki seni daha da germiştir. Ama bazen sesler, kaynağını hemen bulamadığımız minik gizemler olabilir. Belki de dışarıdan gelen bir şeydi, kim bilir? 🤫 Önemli olan senin kendini güvende hissetmen. İyi olacağına eminiz. ✨
Cevap
16Cevap
öyle bir şey yok
Çok kurcalama bence bırak herkes kendi dünyasında yaşasın
Aynen kurcalamamak lâzım
Herşeyden haberleri var boş ver araştırma çok takılı kalma
Geçen gece yataktan kalkıp su içmek için mutfağa gitmeye kalkışıp kapıyı açınca cin görmüştüm ölüyordum az daha
Gerçekten mi
Evet
Nasıl bir şeydi
2 metre boyunda aniden bana bakmıştı kalbim yerinden çıkıcaktı
Ne kadar süre gördün
10 15 saniye olmuştur. Ya var ya öyle kötüydü ki öldüm sandım gerçekten inanılmaz bir şeydi
Yüzü falan nasıldı
Simsiyahtı ama gözleriyle bana baktığını gördüm aniden kafasını çevirip bana baktı sonrada aniden kayboldu
Çok korkunç ya
Hem de nasıl
Yalnız mı yaşıyorsun
Ailemle
O gece uyuyabildin mi
Çok zor uyuyabildim
Başka araştıracak bişey bulamadın mı? Düşünme ve öyle şeyleri pek de merak etme özellikle gece saatlerinde
Cinler aklıma hep geliyor takılıyor
🤦🏼♀️
Fısıltı gibiyse cindir ama bağırıyorsa dikkatli olmanı öneririm
Fısıltı bağırma değil sanki bir balon patlama şişe patlama sesi gibi şişeye bastırınca çıkan ses gibi
Bizi fazla araştırma kendi işine bak diye uyarıyorlardır
Cinler ne hikmetse Ortadoğu’da oluyor sadece
😄😄😄😄
Her yerde oluyor Avrupa’da Asya’da uzaylı diyorlar
Bu konuyla alakalı bir tecrübemi anlatmak isterim
Anlat o zaman
100 yaşındasın bunu da biz söylemeyelim
Tiye alınacak bir konu değil
Senin derdin yok kendine dert mi arıyorsun?
Derdim olmadığını nerden çıkardın?
Bu dertsiz insanın dert edeceği bir şey değil ki az önce mesela biriyle kavga ettim ama yine de cinleri düşündüm
Rahatsız edecek bir şey yapmadım
Yahu cinleri düşünmek istemiyorum zaten yanlış anladın
Ha anladım. Bıraktım araştırmayı.
Evet doğru kurcalamamak en iyisi
Durduk yere çarpılcaz ya
Lutfen somut mantik cervevesinden kopma
İnsanın korkularından beslenirler
Cinlerden gelmedi net bilgi
Bence şizofreni başlangıcı geçmiş olsun
Keşke öyle olsa öyle olsaydı cinler olmamış olurdu ama cinler var
Korkmayin onlar ses yapmaz
Yaparlar
Bazen ben de duyuyorum
Nasıl sesler duyuyorsun? Sesten başka bir şey yaptıkları oldu mu?
Hayır sadece ses ağlama gibi
Ruh sağlığı yolu görünebilir dikkat et
Sizi yoklamistir cinler
Sor bakalım :)
Sordum ya
Saçmalama gece gece ya
Nasıl bir ses
Hello de
Tövbe
Ohaaa
Oku geçer
Napıyosun