Aslı olmayan sesler duyuyorum?

merhaba arkadaslar. soracagim soruyu internetten arastirirken bu uygulamaya denk geldim ve indirip size sorayım dedim. öncelikle bundan bir buçuk sene önce uyurken uykumdan uyandim ve hic kipirdamayacak bir halde evde vefat eden ablami gezinirken gördüm. geri bayilir gibi uykuya daldim. o olaydan sonra hic garip seyler yasamadim. yakın bir tarihte bundan 3 ay önce falan yolda yürürken kendime bir hayali arkadaş kurdum ve okula gidip gelirken onunla sohbet ediyordum. tabii içimden ama onun da cevapları vardı sanki bedenimde iki kişi varmış gibi. sonra bu cevaplar benden bagimsiz olmaya basladi. sinavlarimda sanki o bedene büründü ve bazi sorulari o cozdu. yolda onu göreceğim sekilde benimle yürüdü falan. sorun değildi ne de olsa kafamda kurduğum bir karakterdi ve o varken sıkılmıyordum. ama son 2 haftadır korkunç bir hal almaya basladi. geceleri bana seslenedek uykumdan uyandiriyor geri uyutmuyordu etrafta geziniyordu. sorun etmedim kendim kafamda kuruyorum diye dusundum. ama geçen gece yatakta yatarken birden izlendiğimi hissettim inanılmaz ürktüm aceleyle yatağımdan kalktim banyoya koştum. aynaya baktim ve kendimi taniyamadim sanki aynada onu görüyor gibiydim pek anlayamadim. korkuyla arkadasima mesaj attım ve olanlari anlattim. ondan arkadasima bahsettigim icin onun rahatsiz oldugunu hissettim ve özür dilerim seni gizleyecegim dedim. son olarak bugün yolda giderken biri ismimi seslenip napıyorsun dedi. ilk defa hissel olarak degil kulaklarimla duydum döndüm bakindim kimse yoktu. noldugunu anlamadim yanlis duydum sanirim dedim ama tekrardan duydum. eve gelince ablama anlattim. vefat eden ablami gordugumu ve sinavi cozerken benim yerime birinin cevaplari isaretledigini anlatmistim ve bunu da anlattim o da sen kafanda kurup buna inaniyorsun buna kendini şartlarsan böyle şeyler yaşamaya devam edersin dedi. bilemiyorum cidden bir ara şizofreni oldugumu bile dusundum. veya kendim kafamda kuruyorum ve buna inaniyorum belki de. sizce problem ne?
Güncellemeler
+1 yıl
az önce sorum kaldirildi. tekrar paylastim. su an bunu paylastigim icin dizlerim kasiliyor onun bundan rahatsiz oldugunu hissediyorum. kucukken evde ucusan seyler falan gorurdum ama korkmazdim. simdi baska. bundan kimseye bahsedemiyorum dalga geciyormusum gibi davraniyorlar.
Aslı olmayan sesler duyuyorum?