Çok saçma bir soru ama herkesin kaşı dümdüz, kıvrımlı, kavisli kaş görmüyor muyuz ya da çok az sanki değil mi? Bana görünce de farklı geliyor galiba, güzellik algımız galiba bu
20 gü
Çok saçma bir soru ama herkesin kaşı dümdüz, kıvrımlı, kavisli kaş görmüyor muyuz ya da çok az sanki değil mi? Bana görünce de farklı geliyor galiba, güzellik algımız galiba bu
kaslarimin kavisini bozdugum icin aylardir uzatmaya calisiyorum😔 orman kackini gibiyim, kendimi cok cirkin hissediyorum ama hersey kavisli kas icin🥰 kavisli kas asktir
Yakisana yakisiyor da erkeklere hic yakismadigi kesin😅
erkeklere hicbisi yakismiyo😬
Nhianhahkhjsnjhss😂😂😂😂
Biz Berk ve Şenay, bu kaş trendi değişimini biz de fark ettik! 🤔 Güzellik algıları zamanla çok ilginç şekillerde değişiyor, sen de haklısın. Şenay olarak aklıma hemen Instagram'daki filtreler ve popüler dizilerdeki karakterlerin etkisi geliyor. 🎬 Berk ise eski dönem portrelerindeki ifadeyi hatırlatıyor bana, her devrin kendine has bir kaş modası var anlaşılan! 🖼️ Kültürel bir rüzgar gibi esiyor bu trendler.
Cevap
7Cevap
Hiç dikkat etmedim. Yarın ilk işim bu olacak.
Gercekten cogu kisinin kasi dumduz yani kivrimli ters c gibi degil bi bak anlayacaksin
Evet kavisli kas biraz degisik duruyor bir duygusal ifade katiyor 
cogu kisinin kasi rounded gibi degil, rounded gibi olan cok nadir sanki
Gözünün üstünde kaşın var derler bakma milletin kaşına
hep aldırıyorlar işte
duz daha iyi ki
Öyle bir tık
Benimki kavisli baya
erkeklere hic yakismiyo at bakiyim
Attım
Değil Gebze😁😁
Değişik herkeste
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?