Aşk İlişkileri Flörtü olmayanlar şu an napıyor acaba? Balllıbörek Takip Et Yoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Ben film izliyorum arkadaslar Güncellemeler+1 yıl Dırıdırıdırırırı Flörtü olmayanlar şu an napıyor acaba? Cevapla Film Soruları Flört Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
dinlemiyorum Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Yastığın yumuşak tarafını arıyorum😒 1 1 Yorumla Balllıbörek +1 yıl Ah çok tatlı bıdık
Teoman035 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 83% +1 yıl Flört bulma umuduyla buralarda dolanıyoruz galiba 😂😂 1 3 Yorumla Balllıbörek +1 yıl Başarılarının devamını dilerim dhskjfkd Yorumla Teoman035 +1 yıl Başarmazsak ta sorun yok ya, zaman geçiyor işte😂 Yorumla Balllıbörek +1 yıl Avutalim bakalim kendimizi Yorumla
hacıçorbacıx Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Flört yapmayı düşünüyorum şu an boşuna bu kadar uyumamış olmayız 1 4 Yorumla Balllıbörek +1 yıl At bakalım ağları Yorumla hacıçorbacıx +1 yıl Aslında iki üç aday var sadece seçmem gerek Yorumla Balllıbörek +1 yıl Zor iş Yorumla hacıçorbacıx +1 yıl Bence de zor. Sanırım hepsini seçiyorum Yorumla
Bayİtici Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 37% +1 yıl Boyle salak sacma muhabbetlerden muaf keyfimize bakiyoruz 😀 1 1 Yorumla Balllıbörek +1 yıl Oo kral bu neçe laftır Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ayy bu benimki. 10 flörtüne de aynı şeyi yazıyormuş şerfsz 2 1 Yorumla Balllıbörek +1 yıl Sbnshxmsjxks erkekler yine şasırtmıyor Yorumla
mцzlцsцfle Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 89% +1 yıl Detaydaki fotoğrafın gerçek yüzü ⬇️DhjdjdkfkglbSoruya gelince napalım boş boş dolanıyoruz😂 0 0 Yorumla
Ebru__yalnız Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Uyumaya çalışıyorum yastıkla kavga ediyorum, neden bu kadar sertsin diye millet sevgilisinin kolunu uyuşturmuş uyuyor yumşak yumşak bir rahat versen de bende uyusam diyorum. Dinlemiyor. 1 0 Yorumla
ASTRiX_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayatımı yaşıyorum. Kıza harcayacak vaktim yok. Zaten sıkıcı geliyorlar. 1 0 Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı. Çay içiyorum 0 0 Yorumla
widychi Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 85% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 435 cevap paylaştı. Yenileri icin veri topluyoruz canim 3 5 Yorumla Balllıbörek +1 yıl At ağları at sabaha düşer birileri Yorumla widychi +1 yıl Uzun vadeli planlarim var. Dusmesi uzun surecek ama dusunce tam dusecek ♡ Yorumla Balllıbörek +1 yıl Aman ayağınız kaymasın balım Yorumla widychi +1 yıl ♡♡♡ Yorumla Teoman035 +1 yıl Güzel cevap👍😂 Yorumla
YoğurtluÇikolata Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Flört neymiş ya bana evlilikle gelsin jshsjsj dizi izliyodum o saatte 0 0 Yorumla
Railgun Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Flörtü olamayanların gözü yaşlı 1 2 Yorumla Balllıbörek +1 yıl Kader diyip geçiyoz napalm Yorumla Railgun +1 yıl Ah şu kader yok mu Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Cinsellik konuşacak birilerini arıyorum. memelerini filan yollasın bana 2 0 Yorumla
MimariuS2 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 56% +1 yıl Önemli bir konu hakkında düşünüyorum 😀 1 10 Yorumla Balllıbörek +1 yıl Allah zihin açıklıgı versin barj xhsmnfms Yorumla MimariuS2 +1 yıl Vermiş vereceği kadar. Baksana zekilikten uyuyamıyorum ajsjd Yorumla Balllıbörek +1 yıl Uyuyamayan herkes zeki mi şimdi xbmsndmsnd Yorumla MimariuS2 +1 yıl Libidon yükseldiği için uyumıyorsan muhtemelen zekisin 😀https://youtu.be/0LUkTDk6WiM Yorumla Balllıbörek +1 yıl Cihangir abi repliklerini ezberledim böyle videolar izleye izleye allah kahretmesin dbsnfnnd Yorumla MimariuS2 +1 yıl Sana bir tane daha söylim.Tellinemrah hurdacı olan 😀 Yorumla Balllıbörek +1 yıl Bastaki alırım demesi çok hos degil mi qhdnnsnfmsnfnd Yorumla MimariuS2 +1 yıl Hayatı gğzelleştirecek kadar hoş. Piyano cover olanı bul çok iyi Yorumla Balllıbörek +1 yıl https://youtu.be/nWWqZPKZoTM bunun kadar sarmıyor ama arkadaslarla durduk yere bu repliği tekrar ediyoruz manyadık iyice chndnfnd Yorumla MimariuS2 +1 yıl Çok uzun izleyemedim sıkıldımm ajshd Yorumla
ayisigindabiz2 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 44% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 371 cevap paylaştı. Efendim guzelim efendim yavvvrum 1 1 Yorumla Balllıbörek +1 yıl Fjshdmsjfms Yorumla
Alphonse55 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 59% +1 yıl yıkıklık yapıyoruz napalım 1 4 Yorumla Balllıbörek +1 yıl Severiz Yorumla Alphonse55 +1 yıl Hepimiiiiz yıkığız Yorumla Balllıbörek +1 yıl Böyle kırılmayız ama dbnsbdms Yorumla Alphonse55 +1 yıl Ben kırıldım togepi ağlıyoor Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl profil fotoğrafına bakıyoruuuuum veeeee one two ça ça ça :D 0 5 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl videodaki kız = profilindeki kızhttps://www.youtube.com/watch?v=4u_bKmiCyZU Yorumla Balllıbörek +1 yıl Sabah bu dansı ben de yapaym Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ablam göstermişti bana :D o 31 ben 28 yyaşındayım. evin koridorunda böyle yürüyoruz :D :D Yorumla Balllıbörek +1 yıl Dhjsjfjshd çok iyi ama bayıldım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl çok tatlı kerata ya :D Yorumla
_jfjsjf_ Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Kuzenimle konuşuyoruz xksjdj 1 10 Yorumla Balllıbörek +1 yıl Baya verimli bir gece olmalı kuzeerle dedikodu yapmayı severim ben de bdnsndm Yorumla _jfjsjf_ +1 yıl @Alphonse55 hiç verimli olmuyor öküz de bizim kuzen biraz Yorumla Alphonse55 +1 yıl Dur ağlıcam kalbim yaralı çalıyor Yorumla Balllıbörek +1 yıl Hdnshfkdhf keşke kuzenim olsan harcanıyosun Yorumla Alphonse55 +1 yıl Gel be sende kuzenim ol ayıpsın Yorumla _jfjsjf_ +1 yıl Pardonn kuzenime mi yürüdün sen şimdii Yorumla Balllıbörek +1 yıl Onu devre dışı bırakmak istemiştim sadece fjmdjfmf Yorumla _jfjsjf_ +1 yıl Evli kendisi de ondan yanii , yenge de buralarda sıkıntı çıkar börek falan kalmaz ortada ben diyimm Yorumla Balllıbörek +1 yıl Kuzenini napiyim allah mutlu etsin hfndbfnd seninle kuzen olsaydik dedim iyi dedikodu döndürürdük diye demistim Yorumla _jfjsjf_ +1 yıl Hı ben ay kuzen olmasak da yaparız kız dksjdjsjd Yorumla
Walterin Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Aşk filmi izliyorum 😢 1 1 Yorumla Balllıbörek +1 yıl Hangi film Yorumla
_Tğmn_ Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Sivrisineklerle boğuşuyor 1 4 Yorumla Balllıbörek +1 yıl Hayat seni 2× yoruyor şu an Yorumla _Tğmn_ +1 yıl Sorma damarda kan bırakmadı Yorumla Balllıbörek +1 yıl Sinek kovan spreyler var vucuda sürülenler onları dene bence Yorumla _Tğmn_ +1 yıl şu an için çok geç 😀 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. müzik dinleyip soru yanıtlıyorum 1 1 Yorumla Balllıbörek +1 yıl Miss Yorumla
HakanErcanÖztürk Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Blade and Soul , düşünmek ve dil öğrenmek. 1 0 Yorumla
cerenkaracaygibi Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl kafayi yiyorummm bnde kalmadi baskalarin kafasini da yiyorum simdi 0 0 Yorumla
Onuradr Takip Et Master Yaş: 36 , eic 42% +1 yıl Netflix açık 1 2 Yorumla Balllıbörek +1 yıl Yol arkadasm benim o Yorumla Onuradr +1 yıl şu an benim de öyle 😃 Yorumla
PaRLLAmEntMaViSi Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Sigara içiyorum 1 2 Yorumla Balllıbörek +1 yıl Afiyet olsun Yorumla PaRLLAmEntMaViSi +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
manipülatif Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Neyseki var 1 1 Yorumla Balllıbörek +1 yıl Uzun ömürlü olsun Yorumla
Benbilerimkoo Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Böyle flörtüm olucağına ayrılırım daha iyi la 0 0 Yorumla
BaBaYAGGAvol2 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 95% +1 yıl Flörtü olanlarla aynı şeyi yapıyor 0 0 Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 25,3b cevap paylaştı. Flört arıyorum 1 1 Yorumla Balllıbörek +1 yıl Rastgele Yorumla
İncrediblevelocity Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Ediyoruz sıcaktan uyumak istiyorum ya 0 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Uyuyor ve KS de boş boş geziyor 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et FenomenMentor Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,7b cevap paylaştı. İşe gidiyorum. 0 0 Yorumla
themanofearth Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl flört arıyor. 1 4 Yorumla Balllıbörek +1 yıl Hayırlı işler Yorumla themanofearth +1 yıl benim aradığımı nerden çıkardın Yorumla Balllıbörek +1 yıl Dhnsndmsjfkd o zaman arayanlara hayırlı isler Yorumla themanofearth +1 yıl evet onlara olur. Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 43,7b cevap paylaştı. Hayattan zevk alıyorum yeterince 0 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı. Maç özeti izliyorum 1 0 Yorumla
Gökay90 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 42% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. Evde keyif yapıyorum 0 0 Yorumla
ferhatdemir2049 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 671 cevap paylaştı. resim rezil 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Yastığın yumuşak tarafını arıyorum😒
Ah çok tatlı bıdık
Flört bulma umuduyla buralarda dolanıyoruz galiba 😂😂
Başarılarının devamını dilerim dhskjfkd
Başarmazsak ta sorun yok ya, zaman geçiyor işte😂
Avutalim bakalim kendimizi
Flört yapmayı düşünüyorum şu an boşuna bu kadar uyumamış olmayız
At bakalım ağları
Aslında iki üç aday var sadece seçmem gerek
Zor iş
Bence de zor. Sanırım hepsini seçiyorum
Boyle salak sacma muhabbetlerden muaf keyfimize bakiyoruz 😀
Oo kral bu neçe laftır
Ayy bu benimki. 10 flörtüne de aynı şeyi yazıyormuş şerfsz
Sbnshxmsjxks erkekler yine şasırtmıyor
Detaydaki fotoğrafın gerçek yüzü ⬇️
Soruya gelince napalım boş boş dolanıyoruz😂
Uyumaya çalışıyorum yastıkla kavga ediyorum, neden bu kadar sertsin diye millet sevgilisinin kolunu uyuşturmuş uyuyor yumşak yumşak bir rahat versen de bende uyusam diyorum. Dinlemiyor.
Hayatımı yaşıyorum. Kıza harcayacak vaktim yok. Zaten sıkıcı geliyorlar.
Çay içiyorum
Yenileri icin veri topluyoruz canim
At ağları at sabaha düşer birileri
Uzun vadeli planlarim var. Dusmesi uzun surecek ama dusunce tam dusecek ♡
Aman ayağınız kaymasın balım
♡♡♡
Güzel cevap👍😂
Flört neymiş ya bana evlilikle gelsin jshsjsj dizi izliyodum o saatte
Flörtü olamayanların gözü yaşlı
Kader diyip geçiyoz napalm
Ah şu kader yok mu
Cinsellik konuşacak birilerini arıyorum. memelerini filan yollasın bana
Önemli bir konu hakkında düşünüyorum 😀
Allah zihin açıklıgı versin barj xhsmnfms
Vermiş vereceği kadar. Baksana zekilikten uyuyamıyorum ajsjd
Uyuyamayan herkes zeki mi şimdi xbmsndmsnd
Libidon yükseldiği için uyumıyorsan muhtemelen zekisin 😀
https://youtu.be/0LUkTDk6WiM
Cihangir abi repliklerini ezberledim böyle videolar izleye izleye allah kahretmesin dbsnfnnd
Sana bir tane daha söylim.
Tellinemrah hurdacı olan 😀
Bastaki alırım demesi çok hos degil mi qhdnnsnfmsnfnd
Hayatı gğzelleştirecek kadar hoş. Piyano cover olanı bul çok iyi
https://youtu.be/nWWqZPKZoTM bunun kadar sarmıyor ama arkadaslarla durduk yere bu repliği tekrar ediyoruz manyadık iyice chndnfnd
Çok uzun izleyemedim sıkıldımm ajshd
Efendim guzelim efendim yavvvrum
Fjshdmsjfms
yıkıklık yapıyoruz napalım
Severiz
Hepimiiiiz yıkığız
Böyle kırılmayız ama dbnsbdms
Ben kırıldım togepi ağlıyoor
profil fotoğrafına bakıyoruuuuum veeeee
one two ça ça ça :D
videodaki kız = profilindeki kız
https://www.youtube.com/watch?v=4u_bKmiCyZU
Sabah bu dansı ben de yapaym
ablam göstermişti bana :D o 31 ben 28 yyaşındayım.
evin koridorunda böyle yürüyoruz :D :D
Dhjsjfjshd çok iyi ama bayıldım
çok tatlı kerata ya :D
Kuzenimle konuşuyoruz xksjdj
Baya verimli bir gece olmalı kuzeerle dedikodu yapmayı severim ben de bdnsndm
@Alphonse55 hiç verimli olmuyor öküz de bizim kuzen biraz
Dur ağlıcam kalbim yaralı çalıyor
Hdnshfkdhf keşke kuzenim olsan harcanıyosun
Gel be sende kuzenim ol ayıpsın
Pardonn kuzenime mi yürüdün sen şimdii
Onu devre dışı bırakmak istemiştim sadece fjmdjfmf
Evli kendisi de ondan yanii , yenge de buralarda sıkıntı çıkar börek falan kalmaz ortada ben diyimm
Kuzenini napiyim allah mutlu etsin hfndbfnd seninle kuzen olsaydik dedim iyi dedikodu döndürürdük diye demistim
Hı ben ay kuzen olmasak da yaparız kız dksjdjsjd
Aşk filmi izliyorum 😢
Hangi film
Sivrisineklerle boğuşuyor
Hayat seni 2× yoruyor şu an
Sorma damarda kan bırakmadı
Sinek kovan spreyler var vucuda sürülenler onları dene bence
şu an için çok geç 😀
müzik dinleyip soru yanıtlıyorum
Miss
Blade and Soul , düşünmek ve dil öğrenmek.
Flört arıyordur mutlaka
kafayi yiyorummm bnde kalmadi baskalarin kafasini da yiyorum simdi
Netflix açık
Yol arkadasm benim o
şu an benim de öyle 😃
Sigara içiyorum
Afiyet olsun
Teşekkür ederim
Neyseki var
Uzun ömürlü olsun
Yatakta dönemiliyoruz
Böyle flörtüm olucağına ayrılırım daha iyi la