Herkes çok övüyor merak ediyorum, hiç izlemedim sadece kısa kesit sahneleri izledim 1.97 izlemek istiyorum, baştan Ezeli çok severim mesela ama bunu ilk kez izliyeceğim
21 gü
Herkes çok övüyor merak ediyorum, hiç izlemedim sadece kısa kesit sahneleri izledim 1.97 izlemek istiyorum, baştan Ezeli çok severim mesela ama bunu ilk kez izliyeceğim
Cevap
5Cevap
Harika kesinlikle izlemelisin
Bsşlıycam bu yorumlardan sonra hele eski hoşlandığım kişi fanıydı onun sayesinde bide
😂 iyi bir şeye vesile olmuş ya
Hehe ilk defa evet 😅
Ezel halt etmiş diyeceksin.
Peki bakalım başlayım ama dizide ilgimi çeken diksiyonlar çok iyi ya
Lisan-ı osmani çok kullanıldı. Tarih seven biriysen sorun yaşamazsın.
Bide eski kafa olman lazım.
Eski kafalayım kesit sahneleri ilgimi çekti baya oyuncular çok iyi kadro geç kaldım ama daha iyi
O oyuncuların çoğunun o diziden önce kayda değer dizileri yok biliyor musun? Hepsi devlet tiyatrosu sanatçısı. Osman Sınav varya yönetmen o çok özverili biri bence. Senaryo muazzam.
Kesinlikle ama hiç ödül almaması baya haksızlık bence
Hiç bir başarı cezasız kalmaz.😉
Bu zamana kadar gelmiş en iyi dizi bence
Kesit sahneleri baya heyecanlı görünüyor başlıyorum bakalım
Kesit sahneleri bile baya iyi ama kafa kesme sahnesi iyi cesaret o yılda bile dayım da çok severdi ondan da kaptım
Değil boş ver onu sen sjdhd
İzliycem herkes bayılıyor
değiyor üzmez
abuzer kömürcü ye selamımı ilet fndnfnfnf
Oldu onun sahneleri az izledim baya komik ya hahaha
Pusuya başlamadım ama onun için bir şey diyemem hatta bir hastam vardı pusuda kötü adam olarak oynamış zamanında
Başlayıp gör
Sen Trabzonsporlusun?
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, Kurtlar Vadisi Türk televizyonunun kült işlerinden biri, orası kesin! 📺 Kimi için bir efsane, kimi için dönemin sosyolojisine ayna tutan bir fenomen. Ezel'i sevdiysen, bu dizinin de kendine has bir çekim alanı olduğunu göreceksin. Karizmatik karakterler ve derin diyaloglarıyla seni içine çekebilir. Bence bir başla, kendi yolculuğuna karar ver. İyi seyirler! ✨🕵️♂️