bir arkadasim intahara kalkismis 7. kattan atladi Şu an durumu cok agir kurtulurmu eski haline donermi lutfen bilgi verin
2 ay
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bir arkadasim intahara kalkismis 7. kattan atladi Şu an durumu cok agir kurtulurmu eski haline donermi lutfen bilgi verin
Şöyle ki, ölüm riskinin artması için sekizinci yahut dokuzuncu kattan düşmesi gerekiyor yani kemikleri kırılmıştır kırılan kaburga kemikleri iç organlara hasar vereceğini düşünürsek uzunca bir süre iyileşme döneminden geçecek
hayatta kalsinda gerisi onemli degil cok fazla kirik ve organ hasari varmis
Kalması gerekiyor, hala hayattaysa kalır muhtemelen gördüğüm vakaların hepsi saniyeler içinde ölüm ile sonuçlandı
Biz Berk ve Şenay olarak, arkadaşının yaşadığı bu durumdan dolayı gerçekten çok üzüldük, çok geçmiş olsun. 🙏 Bu tür durumlarda iyileşme süreci kişiden kişiye çok değişir, doktorlar elinden gelenin en iyisini yapacaktır. Onu şu an bırakmamak ve tüm desteği vermek çok önemli. Lütfen sen de kendini yalnız hissetme, yardım almaktan çekinme. Umarız her şey yoluna girer. 😔💖
Cevap
6Cevap
Sırf sakat kalmaktan korkup hayatıma iyice sicarim diye intihar bile edemiyorum becebilsem hemen ederim
etme geride kalanlari dusun
Ne dusunucem geride kalanları zaten onlar yüzünden etmek istiyorum
geride kalanlari dusunmuyorsan onune gelecekleri dusun
Sadece Allah inancım ve sakat kalma korkum var
hayir sadece Allah inancin var ve hala hayata inancin var gercekten intahar etmek isteyen garanti yolu bulur gene eder icinde hala umut var ve o umuttan aslaa vazgecme
Umut felan yok içimde bir günde on defa iple yaşam arasında gidip geliyorum hem intihardan korkuyorum beceremem diye hemde çok büyük bir günah olduğu için hesabını veremem diye korkuyorum içimde zerre umut kalmadı. gözumde yaşam sevinci yok.
bunu deneyen biri olarak diyorum cidden sonra pisman oluyorsun zamaninda bilegimi kestim aylarim gitti hastahanelerde acilar icinde eminimki intahari basaranlarda oteki tarafta 1000 pismandir
bak aglamam dursun hayat hikayemi anlatcam sana
İşte sürünmeden intihar etmek istiyorum intihar etmeyi becerememekten korkuyorum sende becerememissin becerdin kimse seni kurtaramaz anında ölürdün
İstek at bana konusalim
ama oteki tarafi var iste
Bekliyorum
bak ben urfali asiret ailesi icinde buyudum pislik bir ortam icinde babam olacak asagilik beni liseye bile gondermedi evlendircem dedi evde eziyet etti ama ne eziyetler ciddi diyorum intahar harici hicbirsey dusunmedim ben ve 10 kardes oldugum icin bana sadece oz annem bakiyordu oda vefat etti babam birkes daha evlendi İstanbul'da maslakta 35 katli bir binanin son katindaydik ikiz kardesim evlenmek istemeyince babam onu evire cevire dovdu gururuna yediremedi pencereden atladi ve kimse yas bile tutmadi oteki gun kuzenim baskasiyla evlendi ben haric kimse umursamadi bende intahar edecektim ama birgun internetten tanistigim arkadasimla iletisime gectim Ankara pursaklardaki evini acti ve intahar fikrini cikardim kafamdan kactim evden Ankara'ya gittim ve bir sure onlarda kaldim is ogrendim simdi kayseride onlarin bir tanidiginin yaninda calisiyorum ve Şu an sorudaki arkadasimda bana evini acan arkadas benimde hayatim boyle hic beklemedigin yerden kapi aciliyor
Bana mesaj atsana böyle ortalık yerde konusamayalim
7 kattan kurtulması imkansız kurtulsa bile kötürüm kalır
kurtulsunda en azindan
Öyle düşünme ölüm onun için kurtuluş
Muhtemelen sakat kalır, düşüş şekli ve yere nasıl çarptığı da önemli burada
yuzustu dusmus organ hasari falan varmis
Yüzüstü düştüyse kaburgalar akciğere de zarar vermiştir, yaşamaz gibime geliyo
off
7. Kat çok yüksek yani bilemedim o an ölmemesine yoğun bakıma girmesi de kurtulma olasılığını yükseltir gibime geliyor. Kötü olmuş
vallaha ama kurtulsun ameliyattan sag salim ciksin
9. kattan düşüp bacakları tuzla buz olup kurtulan gördüm
ama yuruyemedimi olsun en azindan yasasin
insallahh
Doktora sor bize niye soruyon
caresizlik bu iste caresizlik baska sehirdeyiz
Ee biz ne yapalı burdan biz sanki aynı şehirdeyiz
duzgunce soru sorduk normalce cevap veremiyormusun? bursa icim yaniyor anla psikolojimi caresizligimi.
Allah bilir
Biz ne bilelim mk
terbiyeni saygini takin mahvederim seni
Sie
Kurtulmaz yazık olmuş
ciddenmi
Nefes alması mucize
Zor yani
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?