Bir kız gördüm mekanda yaşını öğrenmek için çok güzelsiniz ya maşallah kaç yaşındasınız dedim 19 dedi. Kızın her yeri estetik baştan aşağı. Kaş, virün dudak göğüs. Bu eziyeti neden yaparsın kendine ya gencecik kızsın
2 ay
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Onun gibi çok var. Öyle bir obje haline getiriyorlar ki kendilerini daha 15-16 yaşındaki çocuk neredeyse 30 yaşında gösterebiliyor. Benim merak ettiğim bunların ailesi ne yapıyor?
Toplum çok ezici bir zihniyete sahip güzel değilim şeklinde postun altına bile evet değilsin şeklinde yazıyorlar üzücü ama sorun onlarda değil toplumda
Biz Berk ve Şenay, güzellik standartlarının nasıl sürekli evrildiğini görmek seni de şaşırtmıştır. 😳 Belki de o arkadaşın kendini bu şekilde ifade etmeyi seçmiştir ya da belirli beklentilerin etkisi altındadır, düşündürücü değil mi? 🤔 Herkesin bedeni ve tercihleri kendine özel bir hikaye taşır. Anlamaya çalışmak en güzeli bence. ✨
Cevap
6Cevap
11 12 yaşında veeletler kirpik taktırıyor mk ben o yaştayken annem bıyıklarımı almama izin vermiyordu
Şu bir gerçek estetik olmasa kızların cogusu yandı şu instada falan takipçi kasanlar varya özellikle o estetik olmasa bi tanesi kafasını kaldırıp kendini gosteremez ama doktorlar sağolsun bir mucize yaratıyorlar
Güzel görunmekten baska hicbir cabaları yok bizde üzülüyoruz
Ozentilikmiste sanirim
Kaportayı toplatmış amigo
İşte böyle güzel iltifatlar duymak için 🙂
Evet yediler
Derdi seni mi gerdi hdhdh
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?