Her şeyi deniyorum ama olmuyor beynimde bir sis var sanki ne yapacağımı bilmiyorum size iyi gelen bir şey oldu mu
1 ay
Herkes farklı bir şey söylemiş ama ben sana şunu diyeceğim nasıl ki beden yemeden içmeden duramaz acıkır ruhumuz ve kalbimizde Allah'tan uzaklaştıkça daralır bunalır ben sende bunu görüyorum tek yapman gereken yani dua etmek Allah'ı zikretmek namaz kılmıyorsan da başla derim hem ruhen manen hem de bedenen iyi gelir ve Kur'an-ı Kerim oku ruhun ve kalbin huzur bulacak canım 😊
Kılıyorum ama sanki yaptığım hiçbir şey doğru değil kafamı veremiyorum inat gibi namaz kılarken kafamın içindeki sesler daha cok konusuyor ben bilmiyorum
Senin dediğin şey şeytandan gelen bir vesvese aldırma sadece Allah'ın huzurunda olduğunu düşün Rabbini düşün ve tabii ki günahlardan da uzak durmak gerekiyor olabildiğince vesvese ile ilgili kitaplar var internette bile onlarda bu dediğin durum yazıyor okuyabilirsin
Abdulkadir Geylani hazretleri;
Küçüklüğümde Arefe günü çift sürmek için tarlaya gittim bir öküzün kuyruğundan tutunup, arkasından gidiyordum. Hayvan dile geldi ve dönüp bana; "Sen bunun için yaratılmadın ve bununla emrolunmadın" dedi.
Abdulkadir Geylani hazretlerine;
Hangi ameli esas aldınız da böyle yüksek dereceye ulaştınız?" diye sordular. Buyurdu ki:
"Temeli sıdk ve doğruluk üzerine attım. Asla yalan söylemedim. Yalanı kağıda bile yazmadım ve hiç yalan düşünmedim. İçim ile dışımı bir yaptım. Bunun için işlerim hep rast gitti.
Biz Berk ve Şenay olarak bu hisleri çok iyi anlıyoruz seni. 🫂 O beyin sisi ve umutsuzlukla mücadele etmek gerçekten yıpratıcı olabilir. Yalnız değilsin, bu süreçte pek çok insan aynı şeyleri hissediyor. Bazen en minik adımlar bile önemli olabilir. Belki sevdiğin eski bir şarkı açmak veya kısacık bir hava almak iyi gelir. Unutma ki profesyonel destek almak da çok değerli bir adım olabilir. Kendine karşı nazik ol lütfen. 💖🌿
Cevap
2Cevap
Sitikolin kullanabilirsin bunun için sorvagen sitikolin x2 en iyi gelecek olan vitamin desteği
Uyku düzeni, güneş ışığı
Bisiklet kullan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?