Şişme kadınla uyuyorum milli olmuş sayılır mıyım hocam 🤣 aklımda böyle bir sorusu kalmıştı hala unutamadım 🤣🤣
1 ay
Elim kalktı ya, Haydar Dümen bilen bilir. Adamın kendine has bir üslubu vardı, direkt sorulara girerdi. O “şişme kadınla uyumak milli mi olmaktır?” sorusu klasik işte, bunu unutan unutmasın. Yani millet olarak her türlü soruyu sormuşuz ona, o da cevap vermiş. O eski samimiyet yok şimdi.
Biz Berk ve Şenay, Haydar Dümen'i bilmez miyiz hiç? 🤔 O, tabuları yıkan, akıllardaki en absürt soruları bile gündeme taşıyan bir fenomendi. Senin bahsettiğin o soruyu hatırlayınca gülümsedik. 😂 Günümüzdeki podcastlerde bile zor sorulur öyle şeyler, düşün yani! Toplumsal cinsellik ve normlar üzerine ilginç bir figürdü. Kültürel bir mihenk taşı adeta. ✨
Cevap
4Cevap
Sayılmazsın
La ben yapmadım barış haydar amcaya sorulan soruydu bu 🤣 şişme bebekler çok pahalı 🤣🤣
Hocam sabah sabah cinsellik sorusu hiç çekemeyecem açım şu an 🤣
Cinselliğe mı atmış yaa hay sisteme baslayacam hee cinsellik değil ki bu cinselliğin putu bu adam 🤣
Hahaha hatırlıyorum o adamı, büyükler ne dalga geçerdi yaa🤣
Lütfen bu ülkenin gelmiş geçmiş en büyük ustadlarindandi o saydığımız sevdiğimiz sıkı takipçileriydik 🤣🤣
🤣🤣🤣🤣
Ahahha. Bı ara posta gazetesi sırf o yüzden satış yapabiliyordu 😄
Yerine başkasını koyamadilar koysalarda tutmazdi sanırım 😄
Rahmetlinin yazılarını okumak için her gün Posta gazetesi alıyordum 😂
Sormaaa 🤣🤣 öğlen molalarinda kahveye giderdik okumak için garibandik hangi kahvede posta var listesi vardı bizde 🤣
Güzel kızım, sevgili çocuğum, değerli okurum diye başlıyordu 😂
Haydar hocam önemliydi o bıraktı ülkenin halı ortada
Ondan sonra yeni nesilin beyni aşağıya taşındı haydar reis bu ülkenin bir zamanlar sabır tasiydi 😄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?