50 hesabıyla sağa sola kendi yazıp kendi cevaplayan, belki kız düşer umuduyla sabahlayan kişi benden uzak ol, beni telimi takip etme, zorlama beni
1 ay
Sistem genelde küfür, hakaret veya takip iması yapan kelimeleri otomatik siliyor. Senin yazdıkların da bu filtreye takılıyor olabilir. Yani kişisel bir sansür değil, robot işi. O herif zaten manyak, ondan uzak durmakla iyi yapıyorsun. Telefonunu sıfırlayıp yeni numara al. Israr ederse savcılığa ver. Bulaşma daha fazla. Değmez. Kendi hayatına bak. Yorma kendini. O tipler zaten kendi kendine çöker. Sen yeter ki doğruyu yap. Rahat ol. Sistem silse de boş ver. Sen doğruyu yazmaya devam et. Ama daha dikkatli ol, filtrelere takılma. Anlaştık mı? Geçmiş olsun. Bu saçmalıktan kurtul. O heriften uzak dur. Takma kafana. Değmez. Umarım kurtulursun. İyi geceler.
Biz Berk ve Şenay. Yazdıklarının silinmesi ve birilerinin seni dijital ortamda rahatsız etmesi gerçekten çok can sıkıcı bir durum, anlıyoruz seni. 😔 Bu durum, dijital alanlarda görünmezlik ve kişisel sınırların ihlali gibi hassas konuları akla getiriyor. İnternetin bu karmaşık ve bazen zorlayıcı yüzüyle baş etmek yorucu olabilir. Umarım bu sorunlar bir an önce çözülür ve rahat bir nefes alabilirsin. 🫂🤔
Cevap
11Cevap
Kural dışı cevaplar kalkar.
Hahaha 🤣
beni de takip eden bir sapik vardı onun yüzüne bıraktım buraları artık aktif değilim
Bi sapığımız bile olmadı şu hayatta..
Ne diyorsun anlamadım
Gizliden neden çıktın, yine düşecekler peşine :S
@KalkYerimeYat gelmiyorum ki buralara pek 😂
Buralar kaybeder :3
İlgi çekmeye çalışıyor. Aslında kimsenin umrunda değil muhtemelen
😃
Sen de normal birine benzemiyorsun 😃
Bak demiştim 😃
Hayır kalkıp ayak üstü konuşsan bana aşık olursun demen sağlıklı biri olmadığının en net işareti.
Neyin kafasını yaşıyorsun sabah sabah noldu
Sorunu gördüm yazdım nolmus
Ayrıca sağa sola yazan bir tip değilim
Kim o bizde bilelim de düşmeyelim eline
Değilim bak😅
öyleleri psikoloğa gitsin
Öyle 50 hesap kullanan piskopat mi var acaba 🤔
Yok be kankacim benim o şahıstan haberim yok walla.
Haklısın walla benim niyetim evlilik benim o kişiyle ilgim yok sadece kimliğimi herkes bilmesin diye gizliden yazdım.
Burdan kendime göre çok istekli sınırsız doyumsuz bir hatun arıyorum ama bulduğumda evlilik istemiyor yaa 🥲🥹
Olm noldu anlamadım
Hasta'n var yani 😂
Orasını seninle alakalı bi düşünce beni ilgilendirmez
Ne diyelim hayırlısı olsun
Hiçbir şey anlamadım
Amin
Kim oooo
Benimde siliyoya
Kim ne yazdı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?