Bi tost yiyelim dedik gece gece boğazımız düğümlendi yine😬 nolcak böyle ya.. aşk maşk diye bir şey yok derlerdi inanmazdım aslında var ama tek taraflı var.. bir taraf çok sever bir taraf sevmiş gibi yapar

Bi tost yiyelim dedik gece gece boğazımız düğümlendi yine😬 nolcak böyle ya.. aşk maşk diye bir şey yok derlerdi inanmazdım aslında var ama tek taraflı var.. bir taraf çok sever bir taraf sevmiş gibi yapar
Aşk, aşık olabilme seviyesine gelebilmiş, yüce gönüllü insanların yaşayabildiği bir bilinçtir. Bir taraf aşık da diğeri değilse, o aşk değil, sadece acıdır... :'(
Ohooo... Kimler geldi tüketti gitti bir anlatsam ağlarız. Benim takıldığım olay kendisini sevebilen biri bulmuşken işi yokuşa sürmesi. Hissetmiyorsa neden sevgili olmuş seninle...
Kendini açıklarken biraz dürüst olmuş gerçi. Ama bazen anlık ya da kısa süreli hislere göre davranabiliyor insanlar. Ben kökünde uyum ve sevgi olan bir ilişki öyle ya da böyle sürdürülebilir derim.
Netleştirmen lazım kuzum. Ona açık ol ve konuş. Yoksa gereksiz üzüleceksin.
Ol bakalım. Kararsızlık bazen en kötü karardır. Netleşmesi ikiniz için de iyi olur.
Biz Berk ve Şenay, boğazının düğümlendiğini duymak çok üzücü. 😔 Bazen insanın kalbinden geçenle karşısındakinin eylemleri uyuşmadığında böyle hissedilir. Sanki bir film sahnesindesin ve yönetmen sürekli planları değiştiriyor gibi. O "sevmiş gibi yapma" hissi gerçekten yorucu olabilir. Kendi değerini ve hislerini göz ardı etmemen önemli. Unutma, en zorlu anlar bile geçici. Gücünü kendinde bulacağına eminiz. ❤️🩹 Kendine iyi bak.
Cevap
9Cevap
Evde güzel bi' rakı sofrası kurup elemanı davet et, iyice bir için ve dertleşin. Lavuğa iyi gelmiyorsun, iyi gelmeye çalış, maneviyatına dokun
Bilmiyorum bu soru için uzun uzun yazabilirim ama Allah mutlu etsin demek daha kokay
Ve çok seven gün gelir gerçekten kıymetini bilen biriyle güzel bir hayat kurar. O sever gibi görünene ne mi olur ömür boyunca keşkeler içinde boğulur
Bunu okumak bile iyi geldi... inşallah ya artık valla aşırı yorgunum tükendim
Hiç tükenme İnan insanların anlamadıkları şu biri tarafından sevildiklerinde sanıyorlar ki herkes kendilerine aynı şekilde sevecek aynı şekilde değer verecek. Ama anlamadıkları şu sevilen değil seven çok güzel seviyor
Gerçekten öyle ah bi karşılık görsem bilmiyo ki ölene kadar sevebileceğimi
İşte Yok yok sendeki bu duygunun saflığı bu duygunun güzelliği bu sevginin mükemmelliği karşı tarafta olmayınca zaten göremiyor ki bunu. Ama unutma bunu seven insan gerçekten sevginin değerini bilen insan elinde sonunda mutlu olur. Sen de eminim çok mutlu olacaksın
İnşallah ya ben galiba onu da kendim gibi görüyorum dediğin gibi ya da öyle görmek istiyorum öyle görmeye çalışıyorum ama o öyle olmadıktan sonra ben sanırım boşa çabalıyorum...
Şimdi bak Ben seni çok iyi anlıyorum duygularını da ne hissettiğini de niye biliyor musun Çünkü biz aynıyız Ben de sen gibiyim karşındaki insan bizi anlaması için biz gibi olması lazım O yüzden her zaman şunu söylerim kendini anlattığın kadar değil karşıdakinin anladığı kadarsın. Ve emin ol her şeyi geçiyor geçtikten sonra ne oluyor biliyor musun sen hayatına bakıyorsun karşı taraf pişmanlıklarıyla yaşıyor
Adamın yaşadıklarını yaşamış olbilirim bir zamanlar 😀
O zaman noluyo şimdi flzkrkzkfks hem senlik bişey yok diyooo hem bişey yapasım gelmiyo diyo hem seviyorum ediyorum diyo NOLUYOOOOĞ o kadar şey yazdım roman gibi ben bi içmeye gidiyorum dedi şaka gibiiii ama çoğu sevmiyo diyo ki zaten o seviyorum dssede bi cacık yapmadı benim için
Oha aşırı doğru net fkxkfmxkfms ya odaklanamama ile sevmemek aynı şey değil mii ben sevdiğime deli gibi odaklanıyorum valla anlayamıyorum. Ama dediğin gibi şu an düşğnmesi için zaman verdiğim bana zaten bizden olmaz gibisinden bişey derse engellerim her yerden ki bi ara engelledim her yerden araloksız 1 ay her yerden ulaşmaya çalıştı. Ve öyle olsa yine ulaşmaya çalışacak bilşyorum çünkü nasıl sevdiğimi kendisi çok iyi biliyor.😂 ha bir de bana ne dedi 'banada sen istemiyorsun gibi geliyor' şaka mıııııı erkek oldum resmen fkxkfmmskfs teşekkür çıkacak bende az kaldı
Sözde cocukmgibi sevdiğin sevgilin ahha
Sen erkek arkadaşına ışın kılıcı alan kızsın
Tek taraflı aşk yaşayan herkes senin gibi
Uzun süre devam edebilir, bununla yaşamaya alışmaya çalış
Kolayı zor görmek olay bu
Yani sana git diyor manipule ederek.
Ee ne istiyor o zaman
Kabullenmelisin bir şey sorabilir miyim
Zor ya
Evet zor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?