1 ay

Tek taraflı aşk yüzünden hayatım altüst oldu, yıllardır toparlanamıyorum ne yapmalıyım?

Ben bir zamanlar üniversitedeyken birine aşık olmuştum, olmaz olsaymışım çünkü hayatımı mahvetti, sebepsiz yere terk etmesiyle hayatımı batırdı. Allah'a havale ettim onu, yarı yolda bıraktıktan sonra ben hastalandım hastanelik oldum, psikiyatri servisinde yattım 9 10 kere. Onu sevdiğim için gelen görücüleri reddettik ee bir de hastaydım ya orası da var. Sene 2020 yıl, ilaçlara maruz kaldım, doktor değiştirdim en son hâlâ çekiyorum sıkıntısını. 2023 yılından beri aylık iğne vuruluyorum mesela, yıllardır ben ne çekiyorum keşke onunla karşılaşmasaydım, ne evde kalırdım ne gelen kişileri reddetmezdik ha bir de onun yüzünden engelli raporum dahi var işte o kadar çok sevmiştim ama kıymetim bilinmedi

Güncellemeler
1 ay
Ha bide bu benimle bir kere barışmak istedi konustuk yine bıraktı o zamanda ben 9 saat araliksiz ağlamıştım sevmez olsaydım keşke o zaman
Tek taraflı aşk yüzünden hayatım altüst oldu, yıllardır toparlanamıyorum ne yapmalıyım?