Çünkü bende para yok, paraya çok oynadım ama kazanamadım, çok uzun zamandır yalnızım lütfen dürüst olun çünkü yeni tanışmak istediğim kızlar ne iş yapıyorsun'dan sonrasını dinlemiyor, kazanca bakıyor.
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
1Cevap
benim durumum iyi olmasına rağmen parasına bakmadan parasız erkeği sevince de değmediğini deneyimledim kaç kere o yüzden artık paraya da bakacağım
Değmeyen ne oldu? Sana durumun var diye seni kullandığını mı fark ettin?
hayır adam olmadıklarını ve beyinlerini kullanamadıklarını fark ettim
Haklısın canım arkadaşım ama çok para adamlık olmuyor ki , inanır mısın çevremde hanzo insanlardan biliyorum ama onlarca villası var konuşmayı gerçekten bilmez , beyin kullanmak tabi çok önemli hep aynı kalmak olmaz bir şeyler denemesi lazım insanın ben çok denedim yapamadım
tabii orada da haklılık payın var sadece değmediğini görünce standartlarımı boşuna düşürmemeye yönelik kararım çok zenginliği olmasında da gözüm yok erkek adam çalışkan olunca kendini döndürür bi şekilde
Ne yaptın oynadın para gerekli evet
Borç faizli paralarla ticaret al sat bunun gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu durum seni üzüyor ve yalnız hissettiriyor olmalı, anlıyoruz. 😔 İlk izlenimlerde maddiyat bir filtre gibi gözükse de, aslında uzun soluklu ilişkilerde güven, mizah ve derinlik çok daha önemli. İnsanları tanımak için biraz daha zaman ve farklı açılar gerekiyor bence. Kendine ve değerlerine odaklan, ışığın zaten fark edilir! ✨ Yalnızlık hissi geçici, kalbinin sesini dinle. ❤️