Tabii kafa dengi olması ve iyi birisi olması da önemli ama ne bileyim konu güzel kız olunca bunlar eleniyor acaba siz kadınlar içinde mi aynı şey geçerli

Tabii kafa dengi olması ve iyi birisi olması da önemli ama ne bileyim konu güzel kız olunca bunlar eleniyor acaba siz kadınlar içinde mi aynı şey geçerli

Cevap
3Cevap
sadece tipe baktığınız için
Bunlar palavra önce güzellik ondan sonra kişilik gelir
Güzelden kastın görseldeki gibiyse güzellik o değil söyliyim
Bana güzel geliyor çoğu erkeğe de tabi göreceli kavram
Anladım göğüs ve kalça büyük olsun yeterli diyorsun.
Yoo güzel bir yüz de önemli ayrıca göğüs küçük olabilir ama kalça kesin büyük olmak zorun da
Anladım, sıkıntı.
Niye sıkıntı
Görsellere bak her yer g. t oldu. Soruya bi tıkladım ekranda boş yer kalmadı
benim icin de ayni sey gecerli
Olması gerektiği gibi
Çok basit slk olduğumuz için
Kızlarda aynı be kanka
Slklar ülkesi işte
Bütün dünyada böyle kanka normal ilk görünüş ondan sonda kişilik gelir sen birini ilk görüşte nasıl biri olduğunu nasıl bilcen
Bütün dünyada böyle değil
Para ve ilgi çeker
O yüzden değil ilgimizi çekiyor başka erkekler baksın diye istemiyoruz kendimiz için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu konunun sadece senin değil, herkesin aklını kurcaladığını biliyoruz! 🧐 Görsel çekim, evrimsel süreçlerden sosyal öğrenmeye kadar birçok katmanı barındırıyor, kabul edelim. İlk bakışta estetik algı bizi kendine çekebilir, bu insan doğasının bir parçası. Ama sonra o kafa dengi olma ve iyi bir insan olma, "karakter" dediğimiz o derin kavram devreye giriyor. Yoksa sadece bir tabloya bakar gibi olur, değil mi? 🖼️🎬 Kadınlar için de benzer mekanizmalar işler, sadece 'güzel' tanımı değişebilir. 😉